3
EXE RANK
astonishinq`
Fexe Kullanıcısı
Sivasspor’un yeni transferi kaleci Milan Borjan umut dolu açıklamalar yaptı. Kırmızı-Beyazlılar’ın başarısı için elinden geleni yapacağını belirten Sırp asıllı Kanadalı file bekçisi, “Sivasspor’dan teklif aldığımda çok mutlu olmuştum. Burası benim için bir deneyim olacak. Açık söylemek gerekirse şehir olarak Sivas’ı duymamıştım. Ancak her ciddi futbolcunun yaptığı gibi ben de dünya liglerini takip eden birisiyim. Doğal olarak Sivasspor’u Şampiyonlar Ligi’nden, Türkiye Ligi’ndeki başarılardan biliyordum. Sivasspor beni istediyse ben de takım için elimden geleni yapacağım. Şehir beni tanıdıkça ve sahiplendikçe daha iyi olacağım” dedi.
Borjan’a göre en iyiler
Casillas, Van der Sar ve Buffon’u kendine örnek aldığını ifade eden Borjan, “Bu kaleciler dünyanın en iyi 3 ismi. Ben de sürekli maçlarda onları takip ediyorum ve bu kalecileri kendime örnek alıyorum” diye konuştu.
Borjan’a göre en iyiler
Casillas, Van der Sar ve Buffon’u kendine örnek aldığını ifade eden Borjan, “Bu kaleciler dünyanın en iyi 3 ismi. Ben de sürekli maçlarda onları takip ediyorum ve bu kalecileri kendime örnek alıyorum” diye konuştu.