yeşil ve mavi gözler

20
EXE RANK

OttoMaNs* ;яeiz

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.com
OttoMaNs* ;яeiz
Merhaba ben Beyza.Ben size yaşadığım bir anıyı anlatmak isterim.Ben bir gün pazar gecesi facebook ta geziniyordum.Kardeşimin oyuncak sepetindeki sesli silahı birden ses çıkarmaya başladı.Ben de onun silahnıon sesini kapatmaya gittiğimde bir mavi ve yeşil göz gördüm.ASLIN DA BEN KORKUYU ÇOK SEVEN BİR KIZIM ONUN İÇİN KORKMADIM AMA GARİP GARİP SES ÇIKARDIĞI İÇİN KORKTUM.ANNEM KOMŞUYA GİTMİŞTİ.KARDEŞİM DE YOKTU.KAÇIP ANNEMLERİN YANINA GİTMEK İSTİYORDUM. AMA TELEFONLARI BOZUKTU.ÇIKTIM.ASANSÖRE BİNDİĞİMDE YİNE BİR YEŞİL VE MAVİ BİR GÖZ GÖRDÜM .ASANSÖRDE KALDIM BAĞIRMAYA BAŞLADIM AMA İKİ KATTA DA İNSANLAR TATİLE GİTMİŞLERDİ.VE SESİMİ DUYURAMADIM. BAYILDIM.ANNEMLER BENİ MERAK ETMİŞLERDİ.AMA BENİ EVDE BULAMADILAR.ASANSÖRDE KALDIĞIMI ANLAYINCA ASANSÖRÜ AÇTILAR.BENİ GÖRDÜLER VE HASTANEYE GÖTÜRDÜLER.PİSİKOPAT OLMUŞTUM.ÖZEL HASTENELERE GİTTİM.ORADAKİ DOKTOR.GÖZLERİNİ BANA DİKTİ.GÖZLERİ MAVİ VE YEŞİLDİ.BEN FENALIK GEÇİRMİŞTİM.EVET ARKADAŞLAR KENDİNİZE BİR ÖLÜM DAVETİYES İALDINIZ.YARIN YEŞİL VE MAVİ Yİ GÖRMEMEYE DİKKAT EDİN.YOKSA ÖLÜRSÜNÜZ..

Geri