20
EXE RANK
OttoMaNs* ;яeiz
Fexe Kullanıcısı
- Web sitesi
- www.netbilgini.com
Merhabalar.Ben Ayberk Yalçın.Bir gün ailece ankara\\\’ya gitmiştik.Teyzemlerde kalıyorduk.Orda zeynep ve begüm die arkadaşım vardı.Oyun oynuyorduk.Saat 03:45\\\’di.Dublex evdi birde.Çıkıyorduk yukarı.Bilgisayar oynayacaktık.Sonra bilgisayarın sesi duyuluyordu.Açık kalmış galiba dedik.Sonra,fare sesi geliyordu tık tık diye.Korktuk,aşağıya patur patur indik.Televizyonu açtık.Sesi baya bir açtık tabii.Tam neşeleniyorken,elektrikler kesildi.Sonra geri geldi ve yine gitti.Hep böyle oldu.Elektrikler geldiğinde ayağımızı sanki birisi elliyordu.Hemen ayağımızı yukarı kaldırdık.Karıncalarmış.Rahatladık.Televizyonu tam açarken yine elektrikler geldi.Uğultular geliyordu.Zeynep ben korkmuyorum diye bilgisayarın yanına gitti.Ve çığlık attı.Sonra hiç ses gelmedi.Sonra birden nefesimiz kesildi.Arkamızda sanki biri vardı.Zeynep diye düşünüyorduk.Ama nasıl gelmiş olabilir ki ? Korktuk.Ve begüm o anda bayıldı.Uyandığında elektrikler gelmişti.Yüzüne su döktük ve birazda su içti.Rahatladı.Sonra bir daha geç saatlere kadarak kalmayacağımızı anladık.
Yarın
Sabah erkenden uyandık.Önümüzde hepimizin bir insan tablosu vardı.Biraz tüyler ürpertiyordu.Televizyonu açtık.İzliyorduk.Çook eğleniyorduk.
Saat ( 01:30 )
Saatin geç olduğunu bilmiyorduk.Hayla izliyorduk.Yatarken önümüzdeki YEŞİL SURATLI İNSAN tablosundaki adam bize güldü.Ve hepimiz o anda çığlık attık !
Sonra uyandım.Meğerse rüyaymış.Yukarı yavaşça baktık.Birşey yoktu arkamızı döndüğümüzde annelerimiz vardı.Olanları annelerimize anlattık.Bize sarıldılar.Öyle birşey olurmu yavrum dediler.Sonra yatma vakti geldi saat meğerse 12.30\\\’muş
Her gün yatarken dua ediyorduk.Allahım hepimize sağlık ver bizi kötü şeylerden koru diye.Ve o günden sonra hiç korkunç şeyler görmedik.
Yarın
Sabah erkenden uyandık.Önümüzde hepimizin bir insan tablosu vardı.Biraz tüyler ürpertiyordu.Televizyonu açtık.İzliyorduk.Çook eğleniyorduk.
Saat ( 01:30 )
Saatin geç olduğunu bilmiyorduk.Hayla izliyorduk.Yatarken önümüzdeki YEŞİL SURATLI İNSAN tablosundaki adam bize güldü.Ve hepimiz o anda çığlık attık !
Sonra uyandım.Meğerse rüyaymış.Yukarı yavaşça baktık.Birşey yoktu arkamızı döndüğümüzde annelerimiz vardı.Olanları annelerimize anlattık.Bize sarıldılar.Öyle birşey olurmu yavrum dediler.Sonra yatma vakti geldi saat meğerse 12.30\\\’muş
Her gün yatarken dua ediyorduk.Allahım hepimize sağlık ver bizi kötü şeylerden koru diye.Ve o günden sonra hiç korkunç şeyler görmedik.