Yeni effect deneme iyi seyirler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Z1rT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
9
EXE RANK

Z1rT

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.net
Z1rT
M5TFnin sitesindeki ayarı yapmaya calıstım ne kadar benzedi bilimorum ama bence iyi oldu iyi seyirler eksiklerimi belirtin.
[video=youtube]

güzel olmus :)

gayet iyi . ''biz yapınca laf yapıolar'' :S

bak bunda fps felan yüksek güzel olmş ama leave dediğim gibi dovlanın aynısı o yüzden başka yerlerde kullan bu efecti bide sol elde çok hızlı geçmş kesmişsn orası garip durmş

Biraz acemi bir soru olcak ama sony vegas mı bu sürümü kaç ?

bak bunda fps felan yüksek güzel olmş ama leave dediğim gibi dovlanın aynısı o yüzden başka yerlerde kullan bu efecti bide sol elde çok hızlı geçmş kesmişsn orası garip durmş
evet 300 fps ile hlea cektim virtural dup ilede 300 aldım dediğim gibi vertcy sync ları pek ayarlayamıorum

kardeşim zaten dediğine laf etmiyom su sinireme dokunuyo aynısını yapmış çalmışlar diyo bilmiyordum bende o siteden gördüm sadece yapabiliyormuyum diye baktım kimse başlığı okumdan laf ediyor sana demiyom kendi üzerine alınma

kardeşim zaten dediğine laf etmiyom su sinireme dokunuyo aynısını yapmış çalmışlar diyo bilmiyordum bende o siteden gördüm sadece yapabiliyormuyum diye baktım kimse başlığı okumdan laf ediyor sana demiyom kendi üzerine alınma

Gayet iyi Başarılar.
Bir gün Bizede Edit Yaparsın İnş Mert REİSSS.

Bence güzel olmuş.

Deneme amaclı sitedikini yapmaya calıstım kolaymış hayal gücümüz ile dahada geliştirilebilir diye düşünüğyorum

Deneme amaclı sitedikini yapmaya calıstım kolaymış hayal gücümüz ile dahada geliştirilebilir diye düşünüğyorum
aynen kardeşm brahmanın bana dediği 3 madde •Kalite •Sync •Fps (renk efect animasyon daha sonra)

Eline sağlık.

вαşαяıℓαя.

Geri