YARDIM ETCEK YOKMUU COUNTER STRiKE DONMA SORUNU !!!!!!!

0
EXE RANK

' mArijuan' a. `` *

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
' mArijuan' a. `` *
CSYE GIRDIKTEN SONRA OYUN DONUYOR KALIYOR OLEE FPS 1oo pıng 27 YARDIMCI OLABILECEK VARMI ?????

Para veriyimde git pc al A:SDAS:D

donma sorunu sadece oyunla ilgili olmayabiliyor bilgisayar olabilir virüs olabilir ne biliyim bir şeyler ters olabilir olabilirde olabilir yani bunu tek bir şeye bağlamak mümkün değil bendede vardı ekran kartını güncelledim sp3'ü kapattım geçti bende ama başkalarını bilemem. respect adlı üye'ye bakma sen kendisi topladığı için sanada önermiş.

donma sorunu sadece oyunla ilgili olmayabiliyor bilgisayar olabilir virüs olabilir ne biliyim bir şeyler ters olabilir olabilirde olabilir yani bunu tek bir şeye bağlamak mümkün değil bendede vardı ekran kartını güncelledim sp3'ü kapattım geçti bende ama başkalarını bilemem. respect adlı üye'ye bakma sen kendisi topladığı için sanada önermiş.
Biz öyle şakalaşıyoruz.Yanlış anlama hemen :)

arkadasım nası vırus olabılır format attım yenı bılgısayarın butun donanımlarını cıkarttım anakartı flan hep soktum ramları ekran kartını ıslemıcıy cıkarttım kasayı temızledım fanları flan ama sorun aynı

dicek beşey yok sadece kullanımda bunlar var daha farklı yorumlar bekliyosan gelir.

pc ni tarat virüs varmı diye

pc ni tarat virüs varmı diye
yeni format attım ama vırus olması ımkansız ama yınede tarattım bısey bulmadı advanced system careyı kurdum game boosterı kurdum forumlarda ne yazdılarsa hepsını kurdum ama yıne aynı yıne aynı

aynı sorun bendede war hala duzeltemedim 2 tane pc deiştirdim hala war sanırım bu sorun nette war.

Sadece Cs demi yapıyor farklı oyunlarda da yapıyorsa sorun pc de ama sadce cs de oluyorsa sorun ekran kartındada sil tekrara yükle veya güncelle sorun çözülcektir :)

cs de yapıyorsa cs sil yükle pc dese format dene bence.

sadece netten oynarken yapıyor sorunu yani sxe açıkken...

Geri