Yardım Edecek Arkadaşları Beklioyorum Fps Sorunum var...

0
EXE RANK

numberbok

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
numberbok
Beyler Oyuna giriorm 100 fps var fakat oynadıktan sonra 3 adam goruorm yada adam uzakta vuramıorm ... Fps 60 50 lere dusuyor .. Daha once böyle bir sorunum yok tu

Şüphelerim :

Pc Virüs Gird ?

Yeni Sxe Den kaynaklanıyor ?

Yada Hd yi fena doldurdum kasıor ? yardım cı olursanız sevınırım ...

ekran kartın kötüyse sende ekran kartını zorluosun fps 100 yapmak için 100 yapdın dielim bendede ölye oluo ama 60 lara inmio 90 a inio 100 ken + bide bende virüs wardı fps 100 pinq 35 fln mermi qeç qidiodu attırdm format çok rahat oynuorm düzeLdi sxe den kaynaklanmaz

dediklerinle hiç bir alakası yok ekran kartından kaynaklanıyor. Eğer sorumluluk üstleniyorsan ekran kartına overclock yap. Ben yaptım c4 patlıyor sis yiyorum 98 den aşağı inmiyor tavsiye ederim fakat dikkatli olmalısın yaparken :)

Baya tehlikeli bir iş ama son care denicem artık

Bende bir kaç gün önce fps sorunu çekiyordum dün format'ladım herşeyi baştan kurdum deepfreeze kurdum şimdi canavar gibi sabit 100.
Format atmanı öneririm.

Format atmak pahalıya mal olucak cunku benım pc toplama ve drıverlerını bulamıorm ... Galiba bıraz eskı laptop dan oynamak zor... Format atmam bıraz ımkansız gıbı baska bır onerısı olan varmı rıva tunnner gıbı proglar Yerıne daa farklı onerıler_? Ekran kartımla bır problem oldugunu dusunmuoyorm daa yenı deıstırdım ve 1 gb aslan gıbı .. Yardımcı olursanız sevınırım ıı gunler

Eee ++ Birileri yazsa ii olucak cıldırcam yok sa :(

Geri