Yalan söylüyorlar yalan

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 0qzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

0qzz

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
0qzz
Vatan Spor Müdürü İbrahim Seten: Başkan Aziz Yıldırım’ı izana davet ediyorum... Gaziantep Valisi Kamçı: Gole sevinirim ama Yıldırım’ın da tepkisini anlıyorum...

[SIZE=+0][/SIZE][COLOR=#0000ff]FENERBAHÇE[/COLOR] Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yüksek divan kurulu toplantısında son günlerde gündeme düşen konulara değindi.
Valiye, ‘Sizin namınıza üzüldüm’ dedim “Gaziantep’te protokol tribününde bazı olaylar oldu. Sayın Vali’nin kulağına eğildim ve şunu söyledim. ‘Sizin namınıza üzüldüm’. Vali sevinir mi sevinmez mi diye yorum yapıyorlar. Sayın vali, belediye başkanı, yanında Gaziantepspor başkanı ve yanında da ben oturuyordum. Benim solumda da bir milletvekili beyefendi ve hanımefendi oturuyordu. Maç bitene kadar beyefendi ve hanımefendinin tepkisini görmedim. Biz golü atınca kamera beni çekiyor. Golü onlar atıyor, kamera göstermiyor. İkinci golü atıyorlar kamera göstermiyor. İkinci golden sonra oradaki insanlar elleriyle birbirlerine vurmaya başladılar.
Öyle abarttılar ki valinin ağzı kanıyor. ‘Sizin namınıza üzüldüm’ dedim. Önümüzdeki masanın üzerinde sular yere döküldü, önlerinden geçemedim arkalarından geçtim. Böyle sevineceklerse biz gitmeyelim oraya, taraftarın içinde otururuz daha iyi. Hiç değilse, başkan diye saygı gösterirler bir yerimize bir şey olmaz.
Vali Süleyman KAMÇI: YILDIRIM tepki gösterdi
“F.Bahçe büyük kulüp. Büyük bir kulübün takımının son anlarda yediği golle sahadan yenik ayrılması [COLOR=#0000ff]Fenerbahçe[/COLOR] camiasını çok üzdü. Aziz Yıldırım’ın da tepkisini anlıyorum. Ben Gaziantep’in valisiyim ve kentimin takımının attığı gole tabii ki sevineceğim.
İbrahim SETEN Vatan Gazetesi [COLOR=#810081]Spor[/COLOR] Müdürü: 4 gün sonra mı yalan oldu
AZİZ Yıldırım, kendini güçlü hissettiği zaman federasyona, hakemlere, gazetecilere, gerekirse devletin valisine ‘ayar’ vermeye bayılır.. Yine böyle bir teşebbüste bulunmuş.. Bakın, Aziz Yıldırım’ın Şeref Tribünü’nde söylediklerini G.Antep Valisi Süleyman Kamçı kabul ediyor, yanında oturan G.Antepspor Başkanı İbrahim Kızıl kabul ediyor ama Aziz Yıldırım kabul etmiyor. Ayrıca uygulanan yöntem de dikkat çekici. [COLOR=#810081]Haber[/COLOR] bizde çıkıyor, ertesi gün başka bir gazetede tekrar yer alıyor, tıs yok! Aradan 4 gün geçtikten sonra Aziz Yıldırım’ın aklına haberi yalanlamak geliyor.. Yani sadece VATAN ve Hürriyet gazeteleri değil, G.Antep Valisi de ‘yalancı’ ilan ediliyor.. Ben gazeteci dövmekle gazeteciyi ‘yalancı’ durumuna düşürmeye çalışmak arasında pek fark göremiyorum. Ve Aziz Yıldırım’ı izana davet ediyorum..
E.Pilsen’i şikayet ederim demedim
BAŞKAN Aziz Yıldırım, [COLOR=#810081]gazete[/COLOR] HABERTÜRK’te yer alan ‘Başbakan’a gideceğim’ ve Efes Pilsen Kulübü Başkanı Tuncay Özilhan’ın açıklamalarına şöyle cevap verdi:
1- Ben böyle bir şey söylemedim. Haberi gazeteye veren şahıs beni aradı. Özür diledi. Efes Pilsen’in küme düşmesi için Sayın Başbakan’a gidilmez. Gidilecek yer Basketbol Federasyonu’dur.
2- Ataşehir’deki projeye ortak olmak için kendilerini bekliyoruz. Madem ki rant var, rantı beraber paylaşalım.
Demirören’i davet etmedim
AZİZ Yıldırım, “Demirören’i derbiye davet etti” haberinin yalan olduğunu söyledi. [COLOR=#0000ff]Fenerbahçe[/COLOR] Kulübü Başkanı, kulübün resmi internet sitesinde şu açıklamayı yaptı: “Böyle bir [COLOR=#810081]haber[/COLOR] yaparken her iki güzide kulübün de konuyla ilgili onayını, görüşünü almadan camiaları zor durumda bırakan bu tür yalan haberlere itibar etmemesini diliyoruz.”
Yıldırım haklı
AZİZ Yıldırım bu konuda haklı. Önceki gün muhabirimiz İsmail Er’den gelen bilgiyi [COLOR=#810081]haber[/COLOR] yaptık. Ancak teyit için Aziz Yıldırım’ı aramayı da ihmal etmedik. 0549 811 00 .. nolu telefondan, [COLOR=#0000ff]Fenerbahçe[/COLOR] Kulübü’nün 0212 542 19 07 nolu telefonunu arayıp, Yıldırım’ın asistanı Nurgün hanıma ulaştık. Başkan’a, “Demirören’e böyle bir davette bulunup bulunmadığını sormak istedik” Ancak Yıldırım bize geri dönmedi.
Cihan Kamer çocuğum mu?
Cihan Kamer ile ilgili “Başkan’dan korktu [COLOR=#0000ff]Beşiktaş[/COLOR] maçına gitmedi” espirisini taşıyan haberle ilgili konuşan Yıldırım şunları söyledi: “Ben her şeye kızan bağıran bir adam mıyım. Ben burada baba, yanımdaki arkadaşlar çocuğum değil. Hepsi belli bir kariyeri olan insanlar.”
Başkanımız Avrupa’da kupa sözü vermedi
İKİNCİ başkan Nihat Özdemir, başkan Aziz Yıldırım’ın son genel kurul toplantısında ligde 3 yıl üst üste şampiyonluk sözü verdiğini, Avrupa’da kupa sözü vermediğini hatırlatarak, “Bu sözün arkasındayız. Avrupa’da kupalar almak için de çalışmalar yapmalıyız. Bu sezon iyi de gidiyoruz. Ben Avrupa’da kupa alacağım diye sayın başkanın sözü yoktur” diye konuştu. Özdemir kart projesinde 167 bine ulaştıklarını, Fenercell’de ise en yakın rakiplerini ikiye katlayarak 60 bin aboneye ulaştıklarını bildirdi.

Geri