Yabancıların Biz Türklere Tavrı

7
EXE RANK

-тнє αLуx-

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.com
-тнє αLуx-
Yabancıların Tavrı

* Türkler Barbardır

*İngilizler Türk gördüklerinde Hindi Taklidi Yapmaları

*Bu gün haberde bir fransız okulunda hocası türk çocuğa, türklerin ermenilere yaptığı soykırımla ilgili araştırma istemesi.ve Çocuk yapmayınca 2 gün uzaklaştırma cezası verilmesi.

*Demek oluyorki Okullarında, Türkleri vahşi olarak öğretiyorlar.

*Gerçekten Örnek vereyim:

Kuzenim avusturaliada üniversitede okuyor ve bir kız onu hep gördüğünde suratı asıkmış. Benim kuzen demiş neden beni görünce suratını asıyorsun demiş. Sanmayınki bizim kuzenin tipi recep ivedik gibi bin karizmalı kişiye senin Türk olman yeter cevabını vermiş.

*Önceki Euro 2008 maçlarında haberlerde gördüğünüz gibi diğer ülkeler asla Türklerin kazanmasını istememeleri

*King online gbi oyunlarda fark eden olmuştur Yabancı birine Ben Türküm dediğinde size olumsuz cevap vermesi.

*Bizi müslüman ülkesinden çok arap ülkesi olarak düşünüyorlar.Böyle düşünebilirler,bizi böyle tanıyorlar.

*Bizleri kirli kıro ve bakımsız olarak görmeleri.

*Scrubs dizisinde,Turk adlı bir karakter var. Hani zenci olan.Tabiki bunun bizim Turk'le alakası yok,o isim olan Turk.çünkü zencileri sevmedikleri için bu isim konmuş olabilir.

gibi ...............

Sizlerde birertane yazarsanız forumda yabancıların türklere bakışı iyi anlaşılır.
88.gif

Geri