Merhaba ForumExe üyeleri. Sizlere eklentileri nasıl kendi elinizle türkçe yapabilirsiniz bunları sizlere anlatacağım. Küçük eklentilerde bunu yapmak basittir fakat büyük eklentilerde çok fazla zaman almaktadır.

İlk önce panelimize giriş yapalım.

Görünüm ve diller alanına tıklayıp "Cümle ve kelimeler" alanına girin.

Yukarıda Eklenti: (Tümü) diyen alana tıklayın. Size seçenekler verecek.

Sizin herhangi bir eklenti kurulu ve o eklentiyi türkçe yapmak istiyorsanız burdan adını bulup seçebilirsiniz. Ben önceki konudan yararlanarak eklediğim bir eklentiyi sizler için türkçe yapacağım

İlkten size birsürü eklenti hakkında html'ler verecektir. Bunların zor olduğunu düşünmeyin. Kolay bir yoldan sizlere göstereceğim. Yukarıda kırmızı işaretlediğim "Düzelt ve çevir" kısmına tıklayın.

Size tablo tarzında birşey gelecektir. Burdaki hiçbirşeye enlemeyip alttan çevir kısmına tıklayın.

Size böyle bir alan gelecektir. En kolay türkçe dönüştürmeleri bu şekilde yapılıyor
peki bu nasıl yapılır hemen anlatalım.

Arkadaşlar burada önemli noktalar mevcut. Cümle metinleri sizere ingilizce halinde gelecek siz bunları bildiğinizi kendiniz çevirebilirsiniz veya ingilizce bilmiyorsanız çeviri yardımıyla çevirebilirsiniz
Türkçe yazısını kopyalayıp cümle metni alanına yapıştırıp alttan kaydetmeniz yeterli olacaktı
Eğer etrafı kırmızı ise olmuş demektir eğer hata vb. birşey verirse eksiğiniz var demektir.

En sonunda gördüğünüz gibi eklentilerden ayarlarına girdim ve ayarları dahi türkçe oldu. Bu yöntemi kullanarak sizde eklentilerinizi türkçe yapabilirsiniz
Not: Resimlerde hiçbir şekilde oynama ve değiştirme yapılmamıştır.
Umarım anlatımım sizlere faydası olmuştur
İyi forumlar dilerim 

İlk önce panelimize giriş yapalım.

Görünüm ve diller alanına tıklayıp "Cümle ve kelimeler" alanına girin.

Yukarıda Eklenti: (Tümü) diyen alana tıklayın. Size seçenekler verecek.

Sizin herhangi bir eklenti kurulu ve o eklentiyi türkçe yapmak istiyorsanız burdan adını bulup seçebilirsiniz. Ben önceki konudan yararlanarak eklediğim bir eklentiyi sizler için türkçe yapacağım

İlkten size birsürü eklenti hakkında html'ler verecektir. Bunların zor olduğunu düşünmeyin. Kolay bir yoldan sizlere göstereceğim. Yukarıda kırmızı işaretlediğim "Düzelt ve çevir" kısmına tıklayın.

Size tablo tarzında birşey gelecektir. Burdaki hiçbirşeye enlemeyip alttan çevir kısmına tıklayın.

Size böyle bir alan gelecektir. En kolay türkçe dönüştürmeleri bu şekilde yapılıyor

Arkadaşlar burada önemli noktalar mevcut. Cümle metinleri sizere ingilizce halinde gelecek siz bunları bildiğinizi kendiniz çevirebilirsiniz veya ingilizce bilmiyorsanız çeviri yardımıyla çevirebilirsiniz

En sonunda gördüğünüz gibi eklentilerden ayarlarına girdim ve ayarları dahi türkçe oldu. Bu yöntemi kullanarak sizde eklentilerinizi türkçe yapabilirsiniz
Not: Resimlerde hiçbir şekilde oynama ve değiştirme yapılmamıştır.
Umarım anlatımım sizlere faydası olmuştur