~x`LrC. & # cLan yeni kurdum saqLam oyuncuLarı bekLıorz Her şey içeride bir göz aT

2
EXE RANK

`-ToquAan*<qS>

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`-ToquAan*<qS>
ÖnceLikLe seLamın aLeyküm diyerek konuya girmek istiyorum.Ben yine bir clan kurarak devrim yaratmak istiyorum öyle cok iyi clanları görüyoruz havasından geçilmiyor clana butun sağlam sağlam olmayan oyuncular alınıp 11kişi olduktan sonra 7kişiye kadar ındırmek ıcın clan arası mac yapılacaktır ve bu macta elenenler clandan cıkartılacaktır ondan sağlam olacaktır ve clan maclarımız başlıyacak ve o clan maclarında 4mac sonrası herkes görev yaptıktan sonra değerlendırıleceklerdir.

clanımız yeni kurulduğu için oyuncu tek ben varım boşuna azimle sıç*n duvar delermiş dememişler :D herkezi bekliyorum iyi günler yakında 11 kişiyi tamamlayınca alt clan veya sv alınacaktır iyi günler clana gelecekler msn eklemesn msnye posta atsın msn bozuk açamıorm msnm profilimde yazıyor buraya gelenleri yazacağız iyi günler en az +15 yaş sınırı vardır

~x`LrC. & ~ cLan derki AzimLe sıç*n duvar deLermiş :D

Bütün Cs Clan Ve oyuncularına bol mermi Bol Hs Dilerim İyi Günler...

arkadş sizim sw nere

knk beni de al sw adminlki te yazarsın :):]

Nick Bu ~> Heroe Turc`s # KA']['!LL* <H|$ >

Sw De Yazın ARKaDaŞLAr***

Bir Orda Svyle İlgili Herşey yazıyor iyi oku ne ara knk olduk biz 2 clana almak kolay sonra elenirsen karısmam admınlkte parayı veren dudugu çalar

Beyler sw miz waRdır 85.153.31.12 aLt cLan aRıoRuz qeLmek ısteRseniz beqLeRiz.

seLamın aLeyküm diyerek konuya girmek istiyorum.Ben yine bir clan kurarak devrim yaratmak istiyorum öyle cok iyi clanları görüyoruz havasından geçilmiyor clana butun sağlam sağlam olmayan oyuncular alınıp 11kişi olduktan sonra 7kişiye kadar ındırmek ıcın clan arası mac yapılacaktır ve bu macta elenenler clandan cıkartılacaktır ondan sağlam olacaktır ve clan maclarımız başlıyacak ve o clan maclarında 4mac sonrası herkes görev yaptıktan sonra değerlendırıleceklerdir.

clanımız yeni kurulduğu için oyuncu tek ben varım boşuna azimle sıç*n duvar delermiş dememişler :D herkezi bekliyorum iyi günler yakında 11 kişiyi tamamlayınca alt clan veya sv alınacaktır iyi günler clana gelecekler msn eklemesn msnye posta atsın msn bozuk açamıorm msnm profilimde yazıyor buraya gelenleri yazacağız iyi günler en az +15 yaş sınırı vardır

~x`LrC. & ~ cLan derki AzimLe sıç*n duvar deLermiş :D

Bütün Cs Clan Ve oyuncularına bol mermi Bol Hs Dilerim İyi Günler...

Sv işleri için profilde msn yazıor posta atın

~x`LrC. & ~ToquAan.`mM <C> [;
~x`LrC. &
KA']['!LL* <H|$ >

kardes msnde verde clana gelek

clanın ismi tipim değil :D

ToquAn aLım varmı ? varsa almanı istiyorum benide :)

cLanı kuracktrm kurmdm hLa ismi tpm dqL dioR p:DASD:AS
d

ama cLan sagLam olabilir ama war bnm cLan

Toquan Senın Cfg bnde var hatta

nıck bu------------Pro`s # ``-ToquAan*`~<qS>

Clan Alırmısın
???

Geri