wslerde kötü oynuyorm

0
EXE RANK

JESTOG /C*/

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
JESTOG /C*/
ama public de fena ksıyorum sorun neden kaynaklanıyor ya :(

Tek'e Tek VS'lerde Heyecan ve adrenalin dozu yüksek olduğu için kişi kendisini aşırı derecede kasar hal böyle oluncada acaba ne olacak o bu ben mi gibi düşünceler başlar ve bir anlık heyecağana kapılır ve ne adam vurabilir nede oynayabilir bunun çözümü sakin olmaktır oda bazen işe yaramaz bir nevi panik atak diyelim public ortamlarında olmaz genel'de çünki çok kişi olduğu için kişide bir rahatlık söz konusudur ve kendini kasma olayı azdır ama tek'li VS lerde bu iş sarpasarar ve acayip derecede kendini kasma gözlemlenir.

Seri olman gerek vs taktiklerini öğrenmelisin :) boş bir zamanımda ogretebılırm + csdm kas. aımını gelıstır :)

Seri olman gerek vs taktiklerini öğrenmelisin :) boş bir zamanımda ogretebılırm + csdm kas. aımını gelıstır :)

Bu işler taktik ile yürümüyor maalesef her kişi senin veya benim gibi olamaz yapı itibariyle bir adrenalin söz konusu böyle oluncada oynama oranı ve düzeyi düşüyor her oynama şeklini taktiğe bağlarsak işimiz var Taktik'ten çok düşünmek ve o an ki durumunu kontrol etmek gereklidir.

sorun neydenmı kaynaklanıyor, publıcde ıyı kasıp vslerde kotu kasıyorsan o zaman pcn bozk

Geri