winq` boup Rezillige qeL :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yAra`tq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

yAra`tq

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
yAra`tq
bu arkadaşlar bize qeçmişten ss cıkarıp koyuo daha qeçen maçtan kaçarken ss leri içimzde tek bidane bile aimci olsa ben cs qq derim .. ? :)

kremjni buna ne dicen :)

La bırak abi ne uğraşıyosun ki. Git İmmortala sor her şeyi anlattı. Alayı hile diyor. Bebeyi klandan attılar oda ötüp duruyor bunların ne mal olduğunu. 2 günlük çakma kirallar herkez neyin ne olduğunu çok iyi biliyor.

immortal clandan atılımca uydurmasın onları ezik

:D Bune şimdi anlamadım ama galiba ezmişsiniz herifleri gl

Lan nereye Ezıolar Bu Weledler :D Admlar msnde Bıze Svdu bsde mactn snra svdk dgruya dgru o mıcto denen weled msnde svdu lıl wa felan bzde mac sonu svdkk ıstersn ss de gstertıyım farketmez...

Ayrıca Bunn Bası nerde Szn Ettınıs Kfrler nerde la tek bızım ettımız kfrlerı almıslar cakallar :D admlr cakal ya :D sz hıc etmedınız sankı :D

Bide bna dıokı gecmısten ss ckrma hahah la bnm ckrdıgım ss ler bundn dha yenı la hahah ulan ne weledsınız yaw :D

Gecen mactan dıo hahah koptum ya :D :D La en sn ne zmn mac attk gecen hafta attk o mactada km yendı ? bs yendk sn ne eskısınden bahsedıon allhm ya botla bunlar :D

immortal clandan atılımca uydurmasın onları ezik

Lan nereye Ezıolar Bu Weledler :D Admlar msnde Bıze Svdu bsde mactn snra svdk dgruya dgru o mıcto denen weled msnde svdu lıl wa felan bzde mac sonu svdkk ıstersn ss de gstertıyım farketmez...

Ayrıca Bunn Bası nerde Szn Ettınıs Kfrler nerde la tek bızım ettımız kfrlerı almıslar cakallar :D admlr cakal ya :D sz hıc etmedınız sankı :D

Bide bna dıokı gecmısten ss ckrma hahah la bnm ckrdıgım ss ler bundn dha yenı la hahah ulan ne weledsınız yaw :D

Gecen mactan dıo hahah koptum ya :D :D La en sn ne zmn mac attk gecen hafta attk o mactada km yendı ? bs yendk sn ne eskısınden bahsedıon allhm ya botla bunlar :D

Siz Yazmayın allah aşkına yaşınız belli sizin :D dedigine bak macı yenmişte sonra gelmiş bizim aimimize sövmüş allah nasıl bilirse öyle etsin seni zaten heycanınndan sıralamssn mesajları alt alta :D

Ezklik ayıp deil şimdi sana bi ss daha cıkartırırm nb den üyeliqini silersin :) akıllı oL uza Winq Boutuu ... :D

LA ne dıon weled :D Sn ne dıon bna eskı fotoları koymussun hhah ya weled koydutma bna sslerı mıcro botunn laflarını lıl wa nn qıbveale bazukann koydutma bna bak..sn kmsn la dunku cocukcunuz dha

No tartısma Arkadaşlar Sakin :)

Bırakın herkesin cocukluguda veletligide kendine kalsın ..

O zmn Ottomans Adamına sole msn de kfr edıp edıp snra bnm ettklerım kfrlerın ss ını koymasın

Kralız Warmı anasını satım allahm ya mıllet yedıremıo konusuo anca

qł вαşαяıłαя . #

Geri