Windows'un Açılış Ekranını Kolayca Değiştirme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Z1rT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
9
EXE RANK

Z1rT

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.net
Z1rT
.İlk olarak programımızı kuruyoruz.Programı kurduktan sonra sol sütundan "Custum Analyze"e geliyoruz.Ordan "TuneUp Styler 2"e tıklıyoruz.
[IMG]http://www.tcdownload.org/imag...ageshack.us/img162/8315/99971063ya8.jpg[/IMG]

2.Gelen Ekranda "Devam(Continue)" diyoruz.
[IMG]http://www.tcdownload.org/imag...ageshack.us/img142/1756/49629058ss4.jpg[/IMG]

3.Resimde fare(mouse) ile işaretlenen yere gelip tıklıyoruz.

4.Yeni gelen ekradan sol sütunda "Windows Xp" olan yerde "Açılış Ekranı" yazan yere tıklıyoruz.

Click this bar to view the full image.

5.Gelen ekranda "Yeni Ekran" seçeneğine tıklıyoruz.

6.Sol sütunun en üstünde yer alan "Resim Seç"ten açılış ekranımızda bulunmasını istediğim bir resmi bilgisayarımızdan veya net ortamından seçiyoruz.

7.Gelen ekran üzerinde sol sütunda belirtilen arka planın rengini felan değiştirmeyi yapabiliriz.

8.En son olarak sol sütunun en aşağısında "Bitir" kısmında "Açılış Ekranını Kaydet" kısmına tıklayıp işimizi hallediyoruz.
smile.gif

Umarım yardımcı olabilmişimdir.Takıldığınız veya anlamadığınız bir yer olursa yardımcı olabilirim.

Serial:

Name: www.serials.ws
E-mail: www@serials.ws
Serial: USKAHDVV2AFMC4XL8VPYUCCA8XKAK6

Not:Bu program aslında bir sistem optimizasyonunu sağlayan bir programdır.Programı kurduğunuzda da görecekseniz.Ben size sadece bu programın ek bir özelliğini anlatmaya çalıştım.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
[align=center]

Süper bir program Tavsiye ederim Arkadaşlar Güzel Görünüm oluyor
Not:Alıntı Olsa Bile Emeğe Saygı Bir Teşekkür..! Z1rT*
[/align]

Geri