- wasneu.` arkadaşımın evinde kastıgım frag .d

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Wasneu!
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

Wasneu!

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Wasneu!
ehehe 3|D yakıyor haneee .d

Kimse ss indirip fragına bakmaz bence başka yere upload et.

saol kardeşım

Kardeşim kimsede utanma denen bişe kalmamış artık lan 3|D `yle yaptığın fragı buraya nie koyuyosun abe akıllı. :D Yinede kasmısın qeLe.

botluk buralara geldi bee. helal sana :@

meric benım akıllı arkdasım komıklık olsun dıe koydum bak tanıtımın sonunda .d var yoksa bneım 3d le kasmadıgım herkez bılır 3d ılk defa arkadasımın evde actım kastım 3d olmayan mac ws frag ss lerıne bakabılırsın ! daha iyileri var bundan temızım yanı kafanı yorma

[quote="~ By.']botluk buralara geldi bee. helal sana :@ [/QUOTE]

ne diyon sen çocuk :drool: imageshack koy kerim

bu meric herkesın konusunda bı kıllık cıkarmadan duramaz bırak eglensın bıraz ahmet :) kendı alemınde kafa buluyor onu takan yok zaten xd

3d akar. Bizde yedik dimi ?

beyınsız mısın qızemlee tıpın mı ole ? qeadsaqwe 3 kuruşluk adamlar bana dedıklerıne bak gel ws atak pc me gır kendın sıl bısı varsa

kardes ss de 3d war ama bılerek koyduysan bılmem onun ıcın kesın konusamayız.

hacı ben bunu kendı pcm de kasmadım belırttım konu baslıgında gelsınler pc me gırsınler yanı ! açıgım

kardeş konu başlıgında belırttım ben bunu kendı pcmde evımde kasmadım yanı arkadasımda kastım bılerek koydum yoksa mal mıyım bılerek 3d ss koyum ? saçma sapan adamların yorumlarına bakmayın bılerek koydum

wasneu nun arkadası bir dahakine 3d kapatta ss alda rezil olmayın.

beyınsız mısın qızemlee tıpın mı ole ? qeadsaqwe 3 kuruşluk adamlar bana dedıklerıne bak gel ws atak pc me gır kendın sıl bısı varsa
La yazdan yetme bebe. Senin aklını alırım adam ol. Gerizekalı açmış 3d kasmış. Bide bizi yicek. Arkadaşım da kastım diyor. Msn ekle cam açim gör bebeyi+ ts gel bi sesini duyim ?

Meriç cd hackıyla oynasın bırakın yazık :D

qizemli ver msn ozelden

Geri