1
EXE RANK
WamP!r
Fexe Kullanıcısı
#
Bismillahirrahmanirrahim /
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
Başlıyayım
;
Arkadaşlar adım Berkan . Soyadım Demirpolat ama ben Özyavuz' soyadını kullanmayı seviyorum
Bilen bilir beni Ne Akp'liyim Ne Chp'li Ölümüne kadar Sago'cuyum ..
Ben Günde 5 Vakit Namaz Kılan Aralarda Maçlara Giren , Koyu Bir Sagopa Kajmer Hayranı Olan , Yemek yapmayı beceremeyen , Allahtan korkan korkak adamın tekiyim
facebook.com/berkan.ozyavuz
' ulaşabilirsiniz arkadaşlar .
Bu arada aklıma birşey takıldı , Sago'yla Netbilginin bir ortak yönü
Biz Sago'cularda birbirimizi aile olarak görüyoruz Netbilginindeki üyelerde ne kadar güzel değilmi
Herneyse Umarım Tanıtmışımdır ha bu arada gitmeden önce birşey diyeceğim , eskiden Türkçe'ye o kadar fazla önem vermiyordum ama artık herşeyin farkındayım ;
Ayrıca Bugün Şehit Olan 13 Askerimiz'in Allah Günahlarını Affetsin !..
İyi forumlar
Bismillahirrahmanirrahim /
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
Başlıyayım

Arkadaşlar adım Berkan . Soyadım Demirpolat ama ben Özyavuz' soyadını kullanmayı seviyorum

Bilen bilir beni Ne Akp'liyim Ne Chp'li Ölümüne kadar Sago'cuyum ..
Ben Günde 5 Vakit Namaz Kılan Aralarda Maçlara Giren , Koyu Bir Sagopa Kajmer Hayranı Olan , Yemek yapmayı beceremeyen , Allahtan korkan korkak adamın tekiyim

facebook.com/berkan.ozyavuz
' ulaşabilirsiniz arkadaşlar .
Bu arada aklıma birşey takıldı , Sago'yla Netbilginin bir ortak yönü

Biz Sago'cularda birbirimizi aile olarak görüyoruz Netbilginindeki üyelerde ne kadar güzel değilmi

Herneyse Umarım Tanıtmışımdır ha bu arada gitmeden önce birşey diyeceğim , eskiden Türkçe'ye o kadar fazla önem vermiyordum ama artık herşeyin farkındayım ;
Ayrıca Bugün Şehit Olan 13 Askerimiz'in Allah Günahlarını Affetsin !..
İyi forumlar