w.lowson Harry hL res :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan qoqokaos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1
EXE RANK

qoqokaos

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
qoqokaos
BÖLE ŞEREFSİZLER VARKEN OYUN FELAN OYNANMAZ

KESİNLİKLE FAKE DEİL
KESİNLİKLE FAKE DEİL
KESİNLİKLE FAKE DEİL
KESİNLİKLE FAKE DEİL
KESİNLİKLE FAKE DEİL
KESİNLİKLE FAKE DEİL

HERKES TESADÜFEN TCS SW SİNDE HL RES GEÇMEDİYİNİ HERKES BİLİR BU SS YİNE TESADÜFEN CEKTİM BÖYLE APTALLAR GELİOR BAZEN İŞTE BNDE EN BAŞKA İNANMADM AMA SONUN 4wAtch.& nickine dikkat :) ama şimdi içim rahat

Belliydi zaten her attığı hs mk :D

Helal olsun sana kardeşim. İyiki koymuşsun ss. Kimin ne mal olduğunu anladık. Bide turnuva düzenliyorlar. Böyle adamın turnuvasımı olurmuş.

herkes tesadÜfen tcs sw sİnde hl res geÇmedİyİnİ herkes bİlİr bu ss yİne tesadÜfen cektİm bÖyle aptallar gelİor bazen İŞte bnde en baŞka İnanmadm ama sonun 4watch.& nickine dikkat :) ama şimdi içim rahat

sana vs de Çok komuŞ berat onun acisini Çikarmak İÇİn bÖyle bİŞey yaptiĞiniz bellİ+kendİ aĞzinla dİyosunkİ tesadÜfen ss yİ Çektİm dİosun o kİŞİnİn berat olduĞu ne malum ?

Birincisi mesajdaki konudaki kelimelerine dikkat et.
İkincisi bu SS izlenitken değil oynanırken çekilmiş bir SS Tesadüfen çekmen imkansız sen çektiğine göre bakanda sen oluyosun oraya ;)

Bunların hile oldugunu herkez biliyor zaten sen rahat ol

bunların hile oldugunu herkez biliyor zaten sen rahat ol

hİle dedİ la sen Şuna ben botum desene yenmesİnİ bİlen yenİyo fazla konuŞma ss de fake olduĞu her taraftan bellİ.

hehehehehehe Adam Haryy xD :D:D Bize hiLe dien Hary :D

her turlu kapısırız gelsn snde gel acar acar kasarlar demi ali :D:D:D la junıor sıra snde elbet sende bır gun duseceksn gardaş senide görecez :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri