w.Lawson`s vS. T[C]S Turnuva Maçı at bi qL ;)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hArry*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

hArry*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
hArry*
safasf.png

At bi qL :(

ql. gardas : ) hArry Daha iyilerini bekliyorum senden hiç gözüme giremicen : )

qL kardes....

Gl saqLam yenmişsiniz.

saqlam yenme deqıL ıLk ss de koy Lan ezo :) aq Dua edın o pınqe DUA ! :) Nobb Harry ! PİNG :@

ilk yarı koy qwe :D

Bu 2. Yarı niye ağlıyorsun şimdi burak sonuç nedir ? İlk yarı 8-4 dü ?

qL Dışında yorum gelmezse sevinirim ..

Saolun arkadaşlar.

warya adam oLdnz mk hiç bişi demiom La waLLa :) 2 ay once zZ geLd1 adam oLdu 3 gun snr sn geLdn kinq oLdnn peh ;)

Hadi diyelim ki ben 3 gün sonra geldim king oldum., Peki sen kaç yıldır oynuyorsunda daha olamadın sana ne demeli ? :D

pinglere bak rezillige bak hayır abi anlamadım su bu kadar dandk bı swnz warsa turnuva duzenleme , 2 farklada galıp geldınızmıde nb koyma ıhtıyacını neden duyuyorsunuz sızın kınglınız bu kolpa swlerdemı sökuyor ?

Sizin sw'de atmayız çünkü ; Fark attığımızda seri şekilde retry atıp toplu ban atıyorsunuz ;} Bunu sende biliyorsun AĞ LA MA ` Dayanammmm (: Ayrıca madem öyle turnuvaya girmek şart değil girmeyin kime demişiz nolur gelin sizde oynayın turvada diye ;}

cav0 döktürmüş ßaßa :D:D

Arada 2 farkda yok ortada ayrıca Matematik hocana selam'lar ..

beyler düzgün kelimeler kullanarak mesaj yazalım lütfen şimdiden söyliyimde sonra neden ceza verdiniz gibi bi olay olmasın peşin peşin uyarıyoruz...

uLan burak sanki hArry ' nin PİNG 15 - 17 Çekemeyene Anten :))

bu kaan hıcbızaman adam olamıcak ss lerı alımle atcam dıyordu mactan sora sesı cıkmadı sımdde pıng dıye aglıyorlar puff tcs bdaha mac atmayak sızle qq aglıyorsunz :D:D:D unutmayın real oldugu surece alayına gıder bızm clan 5 kslk deıll 15 kslk herkesı oynatıyoz sızın gıbı 9 3 t werdıkten sora ortada 2 ksı cıkarıp 2 fake almyoz ezmeler :D :D

saLLayın beyler böyle saçma şeyleri konuşmayalım adamlar bilekleriyle yenmişler

Geri