w.Lawson`s ~ vs. descreption|

0
EXE RANK

~ Zamazinqo` Arif <

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~ Zamazinqo` Arif <
qL kardesım :)

farkedermi w.L team hertürLü CS Expert`s & king.
bize qelince neden bana anında ban atıyonuz.
hani kingsiniz ya bide beni bizim teamla oynarken maça alın.
sadece izleyn.
çakma kinqler sizi

w.L her ortamda akar fark etmez temiz temiz kasıoLar sonucta ;)

w.L varsa ugrasmayın bence :D Sercan olsaydı onuda goreydık :D

lan feyzo bozuntusu herkesın hıle dedıgı bırı olarak konusuyosun farkındamsın bı ınsana 1 ksı hıle dese tamm haklısın ama sana herkes hıle dıyor ayrıca cakma kınglerı lafını anlayamadım daha dune kadar ***umden ayrılmıyodun arıf abı arıf abı clana al atma benı 3 kere attım clandan gene geldın yalwardın haddını bıl ufaklık fazla konusma bızım oldgmz sayflarada gırme bundan sora ezık senı :D

sagolum kardeslerım ıyı dıleklerınız ıcın :D

o clandaki herkese demiyorum ama Zz# ile is0 style dün bana hile demekten ağlayacaklardı.
neyse qL...!

:D ''wl.genckafe.net'' sw'sinden bir hile var. Hile derken; Siz hud_draw 0 'E' yaptığınızda hud_draw açılmıyor gözükmüyor kapalı olarak gözüküyor hud_draw. Fakat onlar TS'den adamlarına hud_draw'dan yer söylüyor kendim girdim ts'lerine duydum :}} İnanmayanlar girip deneyebilir ;D Başarılar :D

:D ''wl.genckafe.net'' sw'sinden bir hile var. Hile derken; Siz hud_draw 0 'E' yaptığınızda hud_draw açılmıyor gözükmüyor kapalı olarak gözüküyor hud_draw. Fakat onlar TS'den adamlarına hud_draw'dan yer söylüyor kendim girdim ts'lerine duydum :}} İnanmayanlar girip deneyebilir ;D Başarılar :D

Bizdede açılmıyor hud_draw merak etme ;)

Fps sorunum olmasa bende akacaktımda malesef başımda bir bela var :(

arkadaşa burdan bı aglama yazmak ısterım bılen sw de huda bakar neyse urasmya deymez hakan altun dınletırrız aglamak yoookk yüregımm :D:D

Geri