vSort sXe Hacker | sXe Wall Hacker vSort

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vSort
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

vSort

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.google.com.tr
vSort
Kişi İspanyol , fakat ; türkiyede uzun yıllar kalıyor kendisi İstanbulda yaşadığı için türkçeyi hemen hemen biliyor . Kendisi ile röportaj yaptık ve sXe'i kırmak hakkında biraz bilgi aldık kendisi sXe'i kırmıyor fakat kodlarla hilesini yaptığını söylüyor .
Neyse vSort adlı kullanıcı sXe Coder olduğunu iddaa ediyor . Neyse kolay gelsin bu arkadaş hileyi önce yapıp ispanyol sitelerine paylaşıyordu fakat , türklerin bu azimini görünce türklere satma imkanı tanıdı ( nedeni bence bu türklerin birazda kafasızlığıdır , kimse alınmasın )

Msn Adresi Vermek Yasaktır.. adresine email veya ekleyip canlı konuşabilirsiniz . Hangisi size uyuyor ise.

Not : Saçma yorumlar gelmesin , ispanyol sitesini takip ediyorum adamı herhangi bir 1.5 wallı çıkar ise inanmayın derim ;) h4x0r arkadaşımız zaten walları paylaşmıyor artık satıyor . Tek ümidimiz bu adamın firması var domaini alsın yep yeni msn ile gelcekmiş bilginize .

Eyw SaqoL BakaRız.

Hiç bişi anLamadım kardeşim kusura bakma

Biraz daha acarmıısın

AsLındaben k0nuyu anLamdım :D

Bende açmamın lüzumsuz olduğunu sandım fakat , NB 1.5 de gereksiz wall konuları vsvs var yani açıklık getirdim . Ve Güven ;) Her önüne gelenden download etmeyin PC elinizden gider . Bunu söylemek istiyorum , eğer paranız varsa bu adamdan yoksa da bu adamı araştırıp sitesinden takip edebilirsiniz .

Bende açmamın lüzumsuz olduğunu sandım fakat , NB 1.5 de gereksiz wall konuları vsvs var yani açıklık getirdim . Ve Güven ;) Her önüne gelenden download etmeyin PC elinizden gider . Bunu söylemek istiyorum , eğer paranız varsa bu adamdan yoksa da bu adamı araştırıp sitesinden takip edebilirsiniz .

iyide kardeşim adam kim?
-İspanyol bir sXe Coderi İstanbulda yasıyo yani Sarı çizmeli mehmet ağa :D

adamın ispanyol sitesi diyon site yok.bir tek e-mail adresi vermissin oda kendinindir kesin. virüslü programları wall diye satacan yeme bizi haha

Konu kilit, kişi banned.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri