vF|-r[A]wenche * <BUGRA> Tap Taze Frag + CFG.

0
EXE RANK

~RAWENCHE.!. :)

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~RAWENCHE.!. :)
Tebrikler kardeşim cfg içinde teşekkürler.

Başka Yer Uploadlasan ?

Ss deki cfg değil niye insanları kandırmaya çalışıyosun ? çok mu zekisin ? :@ :@ iğreniyorum bi not defteri için şerefinden vazgeçenlerden. Seni biri mi zorladı git paylaş die ?

Ss deki cfg değil niye insanları kandırmaya çalışıyosun ? çok mu zekisin ? :@ :@ iğreniyorum bi not defteri için şerefinden vazgeçenlerden. Seni biri mi zorladı git paylaş die ?

Ben Saten ordA O Fragı kasıtgım cFg yı kullanıyorum demedim ki ? . SadecE yanında + cfg paylaşıyorum dedım. Hem sanane ister öle paylasırım ister fake .

Arkadaşım paylaşımı açıkça karışıklığa yol açacak şekilde yaptığından "Ben Saten ordA O Fragı kasıtgım cFg yı kullanıyorum demedim ki ?" şeklindeki savunman yerinde değil. Kötü niyetli bi paylaşım olduğu açık .Hatanı anlayıp mesajını karışıklığı ortadan kaldıracak şekilde düzeltmen uyarımın yerinde oludşunu gösteriyo .. Bunun yanında ben de bir Forum kullanıcısıyım paylaşılan herşey benide ilgilendirir (Konu herkeze açık) . "Hem sanane ister öle paylasırım ister fake ." bu İfadeden isteyenin forumda istediği gibi at koşturabileceği anlamı çıkar ki buda forum kurallarının genel hükümlerine ve genel ahlaka aykırı sonuçlar doğurur. iyi Forumlar

Teşekkürler.

Teşekkürler

Ne Demek :) Sağolun

Way way way fraga bak :D

ql knk cfg için teşekkürler

Buğrama Laf Yok Tebrikler Kardaşım.

Adam frag kasmış 40 yılda bir orj. cfg paylaşır mı allasen? ama hafifden bi hile var konu başlığında bazıları ssdeki cfgyi paylaşacağını düşünmüş. Bence açık olmak en güzeli başarılar.

Sağolun Arkadaşlar.

gl knki başarılar .

Tabii fragdaki cfgsini koysa daha iyi :D

Tabii fragdaki cfgsini koysa daha iyi :D

Paylasım ıcın tşkrler ql buarada cfg fragdakı degıl ... :)

Teşekkürler kardeşim deneyeceğim ql

Geri