15
EXE RANK
-AUXERRE. `
Fexe Kullanıcısı
Vertus Fluid Mask 3 v2.100.2 RC2 For Photoshop
İnternette gezinirken buldum, index'e baktım fakat konuya erişilemiyordu, yani baştan söyleyeyim program alıntı ama baktımki anlatan kişi iyi anlatmamış, bende size olabildiğince detaylara inip anlatacağım.
Bende bu gün kurcalaya kurcalaya yaptım bunları, eğer başka birşeyler bulursam konuyu güncellerim.
Önce buradan programımızı indiriyoruz.
Download
http://hotfile.com/dl/27173593/704a0...oshop.rar.html
Alternatif link
Vertus_Fluid_Mask_3_v2.100.2_RC2_Fo..., Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
İnternette gezinirken buldum, index'e baktım fakat konuya erişilemiyordu, yani baştan söyleyeyim program alıntı ama baktımki anlatan kişi iyi anlatmamış, bende size olabildiğince detaylara inip anlatacağım.
Bende bu gün kurcalaya kurcalaya yaptım bunları, eğer başka birşeyler bulursam konuyu güncellerim.

Önce buradan programımızı indiriyoruz.
Download
http://hotfile.com/dl/27173593/704a0...oshop.rar.html
Alternatif link
Vertus_Fluid_Mask_3_v2.100.2_RC2_Fo..., Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

Resimdeki gibi .rar şeklinde gelecektir sağ tıklayıp buraya çıkart diyoruz.
fluid_mask_3_setup_2.100.2-RC2.exe
Adlı bir dosya olacak ona iki kez tıklayarak programı kuruyoruz, kurarken eklenti yapacağınız programı seçiyorsunuz, ben Photoshop'u seçtim.
Not: Craack yazamıyorum, bilinki türkçe okunşuunu yazıyorum ****lar çıkıyor çünkü.
Sonra "krek" adlı dosya var içine giriyoruz
FluidMask3.exe
adlı .exe var onu kopyalıyoruz C:\Program Files\Vertus Fluid Mask 3 adımları teker teker takip edip yapıştır diyoruz ve çıkan seçeneğe evet diyoruz.
Daha sonra tekrar krek dosyasının içinde
FluidMask3.8bf
.8bf uzantılı plug-in var onuda kopyalayıp
C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Plugins\Vertus Fluid Mask 3
buraya yapıştır diyoruz.
Böylece programımızı kuruyoruz, Photoshop progr***** yada seçtiğiniz progr*****zı açıyorsunuz, ben photoshop a göre anlatıcam;
fluid_mask_3_setup_2.100.2-RC2.exe
Adlı bir dosya olacak ona iki kez tıklayarak programı kuruyoruz, kurarken eklenti yapacağınız programı seçiyorsunuz, ben Photoshop'u seçtim.
Not: Craack yazamıyorum, bilinki türkçe okunşuunu yazıyorum ****lar çıkıyor çünkü.
Sonra "krek" adlı dosya var içine giriyoruz
FluidMask3.exe
adlı .exe var onu kopyalıyoruz C:\Program Files\Vertus Fluid Mask 3 adımları teker teker takip edip yapıştır diyoruz ve çıkan seçeneğe evet diyoruz.
Daha sonra tekrar krek dosyasının içinde
FluidMask3.8bf
.8bf uzantılı plug-in var onuda kopyalayıp
C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Plugins\Vertus Fluid Mask 3
buraya yapıştır diyoruz.
Böylece programımızı kuruyoruz, Photoshop progr***** yada seçtiğiniz progr*****zı açıyorsunuz, ben photoshop a göre anlatıcam;
Resmimizi açıyoruz ve Filter > Vertus > Fluid Mask 3... tıklıyoruz.

Daha sonra programımız açılıyor ve bu halde oluyor, resmin etrafını çizgiler çevrelemiş resmin şeffaf olmasını istediğiniz her yeri boyayacaksınız, yakınlaştırarak boyamanız tavsiyemdir. Bir anda hemen yapamazsınız, çalışa çalışa yapacaksınız.

Daha sonra File > Save and Apple tıklıyoruz. Photoshopta transparanlaşmış olarak açılacaktır, gerisi size kalmış.

Bu da benim yaptığım kesim;