9
EXE RANK
Z1rT
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 26 Kas 2009
- Mesajlar
- 9,190
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 33
- Web sitesi
- www.netbilgini.net
1 kg[COLOR=#660033] kiraz[/COLOR]
1 kg toz şeker
1 çorba kaşığı vanilya
1 adet[COLOR=#660033] limon[/COLOR]
Kirazların çekirdekleri alınır bir tencereye konur. Üzerine şeker katılır. Tencerenin kapağı kapatılır. En az 3 saat sulanması için beklenir. Sonra kısık ateşe konur, şeker tamamen eriyince köpüklenmeye başlar, köpükler alınır. Meyvenin rengi değişince[COLOR=#660033] limon[/COLOR] suyu katılır. 5-10 dakika kaynayınca vanilya eklenir, karıştırılır. Reçel tencerede soğutulur. Sonra kavanozlara doldurulur.
1 kg toz şeker
1 çorba kaşığı vanilya
1 adet[COLOR=#660033] limon[/COLOR]
Kirazların çekirdekleri alınır bir tencereye konur. Üzerine şeker katılır. Tencerenin kapağı kapatılır. En az 3 saat sulanması için beklenir. Sonra kısık ateşe konur, şeker tamamen eriyince köpüklenmeye başlar, köpükler alınır. Meyvenin rengi değişince[COLOR=#660033] limon[/COLOR] suyu katılır. 5-10 dakika kaynayınca vanilya eklenir, karıştırılır. Reçel tencerede soğutulur. Sonra kavanozlara doldurulur.