Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ah çok pardon ya sen yenimi türedin acaba ? sen yokken biz cs oynuyorduk kardesim daha ortamdan haberin yok kimin ne oldugunu bilmiyosun sen git pub clanları kur . tamam mı şimdi uza bakiyim pubdaki arkadaşlarınla oyna .
Aslında Bu tür hilelerin önüne geçilse ve engelleme çalışmaları olsa daha iyi olur diye düşünüyorum ama bunu yapacak biri olmadığ için maalesef Her sunucuda Hile göze geliyor 1 keresinde aynı serverde 6 adet hile ile oynayan gördüm skora baktığımda öldüğüm vurduğumdan fazlaydı 105 kere ölmüşüm 34 kere vurmuşum Normal CT-T Tablosuna baktım CT 450 T 201'idi hayatımda böyle bir Server görmedim Halen Daha o server varmı bilmiyorum üstünden 2 sene geçti,