-upshoot`. ws NRE |

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LamA x3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

LamA x3

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
LamA x3
dedust20014zu.png

başarılar.

Tw vermediniz hayırdır ?

Başarılarınızın devamını sxe çıktıktan sonra da bekleriz .. GL

GL. Her iki teamada başarılar .

ya bırak allahını seversen bıze masalmı okuyorsunuz 1ınız bıle tw vermedı :D bıde ss atıosunuz yazık sevının sımdı

Ben burda bir yorum da bulunmak istiyorum..BENİ SEVEN VEYA SEVMEYEN OLSA BİLE BUNU OKUSUN VE HAKLININ YANINDA OLSUN. Her 2 takımı da fazla tanımam bir kaç maç atmışlığımız oldu sadece , İlk önce bu hile çıktıktan sonra SS koymayan adamlar SS koyar oldu her gün başka ismini bilmediğim bilsem de o takımın yenme ihtimali olmadığını ama yendiğini görüyorum ve gülüyorum.. Tanımadığım adam maçta 15-5 16-4 vb. fraglar atıyor veya tanısamda sadece s.a - a.s olduğumuz adamlar frag atıyolar zaten kaç senedir oynuyorum o adamın frag atamıcağını bilmezmiyim onada gülüyorum :) Neyse + ts de bize hiç gelmeyen adamlar veya Teamler gelip maç istiyolar o ayrı konu (bu sadece bizim clanımızda değildir başkalarıda böyle düşünüyodur). Bunun birde Tw verme olayı var sw de maç atıyoruz adamın veya clanın hile olduğunu zaten anlıyoruz ama adam direk diyo ki Tw veririz isteyene.. Bizim amacımız Tw değil zaten sizin ne bok olduğunuzu biliyoruz tw nize girip de onumu arıyım + zaten ben aramayı bilmem sakladımı saklamadı onuda bilmem. Şimdi bu SS e gelince UPSHOOT CLANI Arkadaşlar bir gerçeklik katmak istiyorum : Geçen aynı adamlarla bizde maç attık adamlar zaten sxe den önce hiç maç istemeye gelmiyolardı neyse ; Bunların 5 nde var bide duvar atıyolar insan belli etmek istemez hani olsada ama bize wallbanq atıp durdular ÖRNEK : Adam çukur tarafına bomba kuruyo CT baseden KİNq MAMUSS wallbanq atıyor Arkadaşlar bu adamın ne zaman wallbanq attığını gördünüz) :) Ondan sonra neyse biz tamam dedik maçtan çıkmadan bitişine bekledik sonra bunların arasındaki bi çocuk odaya gelip ---ABİ BEN GERÇEĞİ SÖYLÜYÜM YALANI SEVMEM -MAMUS , DİĞER İKİ KİŞİNİN İSMİNİ UNUTTUM YALAN SÖYLEMİYİM BUNLAR AÇTI YER SÖYLÜYO DEDİ.. Sonra bizde girip küfürleştik .. Yani söylemek istediğim şey SXE ÇIKMADAN HİÇ BİR SS İNANMAYIN KİMİN OLURSA OLSUN ÖRNEK BU İŞTE ADAMLAR NORMALDE YENEMEZLER AMA İSMİNİ BİLMEDİĞİMİZ ADAMLAR FRAG ATIYOR NE AYAK ? SXE ÇIKTIKTAN SONRADA AYNI SS LERİ BEKLİYORUZ .. HERKESE BAŞARILAR.

kutay kanka yazmaya üşeniyodum eline sağlık :)

kutay kanka yazmaya üşeniyodum eline sağlık :)
Doğrusu bu :) Mesela HD clanıda benim kuzenimin clanı ama o clanda hile böyledir bu işler kendileri yediremiyo içine atıyo atıyo sonra hile çıkınca zıpla :)

Sxe'cıkana kadar ss'koymaya karsıyım.

[quote="~ |]Sxe'cıkana kadar ss'koymaya karsıyım ama gl.[/quote]
kardeşim hala ql deme ya okuduğunuz nereye gidiyo anlamıyorum

sXe cıksa şu kıng fragcıları görsek :)

kutayın yorumunun ustune yorum yok herseyı anlatıyor anlayana tabı . :cool: Adamlar Mac baslamadan tw werırız dıyor mac sonu ts ıstıyoruz adam agla oc dıyor salak herıf snn neyıne aglıyalım kendını kucultuyorsun o kadar

Geri