Ultimate WarCraft3 Generation [Mod]

0
EXE RANK

kadro12345

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
kadro12345
Merhaba arkadaşlar Sizlere Güzel bir Mod paylaşmak istiyorum çoğunuz WarCraft oyunu'nu bilir oynamışlığıda Vardır Mutlaka bende CS 1.6 versionu'nu getirdim gayet güzel yeni efetler tam bir Warcraft havası skiller mevcuttur level mevcuttur özel yenetekler alarak daha güçlü hale gelebilirsiniz bazı komutlar yazarak scroll alabilir respawn alabilirsiniz bu şöyle oluyor

say:/shopmenu ''Bunu yazdığınızda Yetenek alabiliyorsunuz bir miktar para karşılığı
say:/shopmenu2 '' Yine bunu yazarak scroll alabilirsiniz örnek: ilk sırada veya ikinci sırada tam hatırlamıyorum respawn scroll'ü var onu alarak öldüğünüzde eğer el bitmemişse yeniden doğabilme şansı veriyor gayet işe yarıyor server'iniz varsa eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz gerekli resim'i rar'ın içine attım benim geldiğim level Cprypt lord zealot (24) 55738 XP kasmışım son level'i bilmiyorum ama 100234 Xp kastığımad Arch Lich Rütbesindeydim tam bilmiyorum son level'i botlarla oynanabilir internet olmadan'da bu mümkündür online tabii eğer server var ise veya arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz internet cafe'de olabilir yani imkalar çok kısıtlı değil isterseniz tek başınıza müzik eşliğinde ortam yaratıp oynayın :) siz bilirsiniz bunun için Amx komutu yapmayı düşünüyorum Sanki server'iniz varmış gibi bir hava veriyor istediğiniz mod'u yükleyip istediğiniz plugin'i yükleyip oynama imkanı sağlıyor yine liblistgam eşliğinde olacak bir olaydır çünki metamod olmadan liblistgam işe yaramıyor bunun yanı sıra sizlere mükemmel modlar paylaşıcağım

1- Panitball Mod
2- Silent Hill Mod
3- Bayrak kapmaca Mod
4- Alien Vs Predator 2.0 Mod
5- Diablo 8 - US
6- Diablo 5.9 - PL
7- Süper Hero Mod
8- BaseBuilder

Gibi bir çok mod paylaşmayı düşünüyorum buda sizler için olacak tabiiki elbette Amx gerekli ben sizlere hazır şekilde amx yapmayı vede sunmayı düşünüyorum

Gerekli yerler Rar'ın içerisinde dosyalar şeklinde sıralıdır tek tek bulabilirsiniz iyi oyunlar.

LİNK:> http://www.multiupload.com/5I65SZ17R4

Geri