Ücretsiz Deticated Server Açmak İstiyenler...!

0
EXE RANK

kadro12345

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
kadro12345
Öncelikle S.a Beyler
sizlere şimdi herkezin çok aradığı arayıpta yapamadığı Deticated Server için yardım ediyorum Bu hususta Ben
her işimi Teamviewer ile yaparım şimdi bazılarınız dicek ki anlatmak varken team'e ne gerek var işte anlatması yapmasından
zor ben size anlatsam 1 haftada yapamazsınız şu an'a kadar 25 kişiye Server kurdum ve sorunsuz oynamaktadırlar baştan söylüyorum
güvenmiyorsanız şöle olcak böle olcak diyorsanız lütfen benimle irtibata geçmeyin sonra problem olmasın baştan söylüyormda :)
Neyse konu dağılmasın Bu alanda Benimle Aşık atacak birisini bulmanız Neredeyse imkansız Benim Bu işlerle 4 Senem geçti
yani Tecrübeli,deneyimli, ve bilgiliyimdir Server kurmak için para harcamayın yazık günah o verdiğiniz parayla sırf inşaat'ta
çalışan adamlar var yapmayın gelin bana söyleyin Server açmak istiyorum Diyin hiçbir ücret taleb etmeksizin
yardım ediceğim ben açtım denedim başka arkadaşlarıda çağırdım olduğunu görünce dedim olay tamamdır başkalarının
yapamadığını yapmış bulunmaktayım çoğunuz bu girişimde bulunmuştur ama 2 yerde hata yapmıştır 1.cisi ip verme konusunda
2.cisi port açma konusunda bunları doğru yapmadığınız sürece işiniz yarım yamalak olur onun için bana danışın
her türlü teknik desteği gösteriyim bu Server için başkalarında olmayan dökümanlar bende mevcuttur 1 ay uğraştım
:) çabaladım ve Deticated işini çözdüm eğer kullandığınız modem Airties'ise Server işi çok kolay başka Bir modem ise
örneğin Everest gibi yine uzmanlık alanıma giriyor Sizde kendinize ait bir Server açmak istiyorsanız
Adresinden bana ulaşın Sizde Server Sahibi olun Boşuna para harcamayın
Not: Yaptığım bu iş tamamen ücretsizdir sonra gelipte sormayın ne kadar diye...!

:) Madem o kadar iddalısında neden herkes oraya buraya para akıtıyor ..

+ port açmak masrafsızmı olur diyorsun ?

Server Kurulumdan sonra aylık Snuculara ödediği paradan daha çok masrafı olacak diye düşünüyorum yanlışmı ?

Senin yorumun Saygı duyarım lütfen dükkanın önünü kapatma :D

Geri