20
EXE RANK
SpoinieN-
Fexe Kullanıcısı
- Web sitesi
- www.cankskn.com
benim içime bi ara bana mussallat olan bi 3 harfli girmişti bi hoca cagırmıslar cünkü bilincimi kaybetmişim biizimkiler anlatıodu onların sölediklerini yazıom siz kardeslerime beni bi iple baglamıslar sımsıkı çünkü delirme zamanına gelmişim anlıyıcagınız hoca içimdekine sorular sormaya baslamıs içimdeki bi dişi 3 harfli imiş beni begendigi için bana musallat olmus hoca bana yani 3 harfliye yine sorular sormaya dewam etiş ben sinirlenmişim bu sorulardan ve hocanın üzerine atlamısım hoca bogmaya calısırken bi psikopat gibi gülmeye baslamısım bizim kiler acıkcası bu durumdan bayagı bi korkmus neese beni yatıstırmıslar hoca 3 harfliye seni onunla evlendirelimmi diyince kahkahalar atmaya baslamısım umarım dier dişi 3 harfliler beni beyenipte musallat olmazlar 3 harfiyi içimden cıkarıp yakmıs her bi kagıdı yakınca ben bayılmaya baslamısım sonrada içindeki tamamen yok olmus su anda pek bi sorunum yok hoca bi muska werdi bana onu hiç cıkarmıom biraz cahillik ama işe yaradıgını düsünmeye basladım ben siz ne dersiniz arkadaslar
...