U N U T U R S A N H A T I R L A T I R L AR Anes Axoy v.s ~jOmies`to*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

-jOmiiesto*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-jOmiiesto*
birincisi olabilir fps benim de düşük ;) ikincisi bu anes sexafon mehmeti yenen adamdır socL değil ama yenmiştir...Eğer hilesizsen ki nurdem teamın alayına güvenim 0 hLL bu arada konu yanlış yerde ok ;)

Allahanı dillerde bi sexafon niye bu kdar meraklısısınız şu adamın tmm iyi kasıyodur ama bu kadar da yandaşı olmayın sizene ! sexafon'u halt etcek ne playerler var dilinizde bi sexa bırakın bu işleri ! Tebrikler Kardeşim .

Teşekkür ederim kardeşim.givinco kardeş ~jOmies`to* bizi eskiLer tanır yeniLer örnek aLır ben bunu sadece ibret amaçlı paylaştım bu arada socl degil sw
socl ws de yaparız farketmez :) lan game hertürlü.yorumlar için teşekkürler

Nuden teaM'e asLa güvenip ne ws atın ne maç atın.

Ben bu kadar söylüyorum.

Matrakan kardeşim ; benım artık o clanla bir alakam yok zaten ve o clan kadar temiz bir clanda yok :@ ankara demetevler 4.cadde de nurdem cafe var isteyen takımla lan game de kit atarız bu kadar diyorum :)

Teşekkür ederim kardeşim.givinco kardeş ~jOmies`to* bizi eskiLer tanır yeniLer örnek aLır ben bunu sadece ibret amaçlı paylaştım bu arada socl degil sw
socl ws de yaparız farketmez :) lan game hertürlü.yorumlar için teşekkürler
lan bebesi seni kim tanıyo kim örnek alıyo maL

Konu maç ve vs'leriniz bölümüne taşınmıştır.

lan bebesi seni kim tanıyo kim örnek alıyo maL
bana bak bilader lanlı lunlu konuşma benle bebe dedigin adam eline çocuk verir ayık ol :) senide ezerler kardaş daha yeni çıktın piyasaya sana bırakmayız burayı tamam mı sen git ********da kas lamer :)

Tartışmayı kesin yoksa konuyu kilitlemek zorunda kalıcam.

bana bak bilader lanlı lunlu konuşma benle bebe dedigin adam eline çocuk verir ayık ol :) senide ezerler kardaş daha yeni çıktın piyasaya sana bırakmayız burayı tamam mı sen git ********da kas lamer :)

haha ezik yeni çıktın diyor merak etme nbnin 2 yıllık üyesiyim cs geçmişimi görsen ağzın uçuklar ok? sen kiminn eline ne veriyosun denyo bi kaybol seni tanıyolarsa yataktan tanıyolardır...Merak etme anesi bende tanırım senin gibi bir bebeğe yenilecek değiL yenilse bile bize laf uzatma yerler seni burda?

haha ezik yeni çıktın diyor merak etme nbnin 2 yıllık üyesiyim cs geçmişimi görsen ağzın uçuklar ok? sen kiminn eline ne veriyosun denyo bi kaybol seni tanıyolarsa yataktan tanıyolardır...Merak etme anesi bende tanırım senin gibi bir bebeğe yenilecek değiL yenilse bile bize laf uzatma yerler seni burda?
Tamam abi çok korktum qeqwe :D Kocum benım netbiLginiyLe aLakam oLmaz geL kingofcs ye tanıyan tanır tmm mı abisi hadi yoL aL bakaLm

Adaş Brak Gtsin qL De geçsin

qL Kardeşim

Hemde utanmadan Diosun Kjnq0fcs Ya KaLg Get Cfg masteri Seni so da 60-30 git cs brakcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri