TTnet yardım

2
EXE RANK

ηίτгσυѕ

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.com
ηίτгσυѕ
Arkadaslar son care olarak buraya yazmaya karar verdım. 2 haftadır net yok bu net sorunu telefonun arızalanmasıyla basladı telefondan ses gelmıordu ve bu yuzden nette gıttı 1 hafta sonra telefon arızadan gelıp hallettıler ama ınternet hala yok dün ttnetı aradım arıza kaydı bıraktım benı adam aradıbı kac sey sordu daha sonrada sızın sorununuz telefon hattından dolayı yarın teknık ekıp yollayacagım dedı ama ne gelen var ne gıden. şöyle bısey var mesela bırısı bızım ev telefonunu aradıgında ve bızde actıgımızda ınternet geliyor 5-10 dk duruyor tekrardan gıdıor adsl ısıgı yanıp sonuyor bazı aksamlarda kendılıgınden gelıyor 3-4 saat kadar duruyor tekrardan kesılıyıor ben bu işten hıc bısey anlamadım arkadaslar Ttnettende gelecekler gibi deıl gelmelerı 1 haftayı bulur eger aranızda bu konuda bılgısı olan varsa lutfen yardımcı olun :D

herhangi bir ttnet subesine git sorununu yüzyüze anlat sonra de ya bugün-yarın halledin yada kapatın hemen hallediyolar telefondan olacak iş deil bunlar .

Kardeş daha sözlesmenın bıtmesıne 6 ay gıbı bı sure var kapattırsam bana yuklu bı mıktar kol gıbı gırecek :D Gidip adamlara rest ceksem kapattırın dedıler napıyım ben :D

ana hat yerşine telefon hattını bağlamış olabilirsin sokete bi cins adı vardı ama unuttum şimdi ufak kutu ana hattan gelen kablodan telefon ve modeme ayrılan kablolar yanlış olabilir.

Telefonu ac ses geliyormu geliyorsa onda problem yoktur
İnternet kablosunda yada swicth'ye sorun olabilir ezilme kırılma yada internet kablasoundaki soketler yerinden cıkmıs oalbilir..

iyi forumlar..

kablolarda telde fılan sorun yok galıba cunku telefona karsıdan arama gelınce vede bız actıgımızda ınternet gelio :D

Geri