15
EXE RANK
-AUXERRE. `
Fexe Kullanıcısı
Trabzonspor'da bir taraftan dış transfer çalışmalarını sürdüren yönetim, bir taraftan da iç transferde sezon sonu sözleşmeleri sona erecek olan futbolcularla anlaşmaya çalışıyor. Bugüne kadar sadece Tayfun Cora'nın sözleşmesini uzatan yönetim, Umut Bulut, Sylva, Song ve kaleci Tolga Zengin'le ise henüz masaya oturamadı. Bu futbolculardan ilk olarak Umut Bulut'un sözleşmesini uzatmak isteyen bordo - mavililer, yapılan ön görüşmelerde istediği sonucu alamadı. Umut'un yıllık aldığı ücrette ciddi bir artış istemesi üzerine şaşkına dönen yönetim, futbolcuyla imzalanacak anlaşmanın kendi şartlarında oluşmasını istiyor.
Golcü futbolcu Umut Bulut ise Trabzonspor'da kalmayı çok istediğini belirterek, "Bu konuda görüşmelerimiz sürüyor. Şu anda maddi anlamda bazı sorunların olduğu doğru. Ancak bunlar giderilmeyecek kadar büyük sorunlar değil. Yıllık 2 milyon Euro istediğim de doğru değil. Ben Trabzon'u ve Trabzonspor'u çok seviyorum. O yüzden çok büyük bir aksilik olmazsa en kısa zamanda yeni imzalar atılır" dedi.
Bu arada Denizli Belediyespor ile oynanan kupa maçında 3 gol atarak hat - trick yapan Umut, "Gerçekten çok güzel bir duyguydu. Çok iyi bir moral oldu. Umarım bundan sonra da gollerimin devamı gelir" diye konuştu.
Golcü futbolcu Umut Bulut ise Trabzonspor'da kalmayı çok istediğini belirterek, "Bu konuda görüşmelerimiz sürüyor. Şu anda maddi anlamda bazı sorunların olduğu doğru. Ancak bunlar giderilmeyecek kadar büyük sorunlar değil. Yıllık 2 milyon Euro istediğim de doğru değil. Ben Trabzon'u ve Trabzonspor'u çok seviyorum. O yüzden çok büyük bir aksilik olmazsa en kısa zamanda yeni imzalar atılır" dedi.
Bu arada Denizli Belediyespor ile oynanan kupa maçında 3 gol atarak hat - trick yapan Umut, "Gerçekten çok güzel bir duyguydu. Çok iyi bir moral oldu. Umarım bundan sonra da gollerimin devamı gelir" diye konuştu.