Trabzonspor Şampiyonluğu masa başında alıyor.

4
EXE RANK

~BaLyoZ*<CsEmeklisi>

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.facebook.com
~BaLyoZ*<CsEmeklisi>
Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel yine şike operasyonu hakkında konuştu, puan silinmesi hakkında konuşarak geçen seneki yarım puanın bile nasıl kaznadılığını çok iyi bildiklerini söyledi, suçlularsa düşürülmek istendiklerini kaydetti..

volkandemirel.jpg

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın kalecisi Volkan Demirel, futbolda şike davası sürecinde puan silme önerisiyle ilgili olarak ''Bir suçumuz bir günahımız varsa bizi düşürsünler. Camia olarak bunu istiyoruz'' dedi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in kupayı istedikleri yönündeki açıklamalarıyla ilgili soru üzerine Volkan, şunları söyledi:
''Tabii ki onlar da istiyordu, mücadele etti ama şampiyon olan bizdik. Artık geçen sezon bitti. Geçen sezonun fazla altını karıştırmasınlar. 'Puan silinecek' diyorlar kimsenin sesi çıkmıyor ama Fenerbahçe Kulübü kalkıyor, 'bizi düşürsünler' diyor. Ben de söylüyorum. Eğer puan silecekseniz silmeyin, biz bir şey yaptıysak yaptık, bizi düşürerek bize karşılık verin. Biz bunu istiyoruz. Bizden puan silemezsiniz. Çünkü aldığımız yarım puanın bile ne kadar değerli olduğunu geçen sezondan biliyorum. Kendilerinin gözlemledikleri kadarıyla bir suçumuz bir günahımız varsa, bizi düşürsünler. Fenerbahçe camiası olarak bunu istiyoruz. Sayın yöneticilerimiz gerekli açıklamayı yaptılar. Futbolcular adına, hocamla da konuşarak böyle bir açıklama yapmaya gerek duydum.''

Geçen sezondaki şampiyonluğu nasıl bir zorlukla kazandıklarını çok iyi bildiklerini anlatan Volkan, saha içinde verdikleri mücadelenin masa başında alınan kararlarla değiştirilmeye çalışıldığını savunarak, ''Sezon sonu şöyle olacak, bunlar gelişecek' gibi açıklamalar bizi yaralıyor. Bir puan, yarım puan bile silindiği taktirde çok zorumuza gidecek. Yarım puan bile bizim için çok değerli. Aptal bir insan değilim. Neler yaşadığımızı biliyorum. Bilmesem bu kadar haykırmam. Biz geçen seneki şampiyonluğumuzun arkasındayız. Kimse bu şampiyonluğu ve puanları bizden alamaz. Geçen yılki şampiyonluğumuz anamızın ak sütü kadar helaldir. Bunu da herkes bilsin'' şeklinde konuştu.

Volkan Demirel maçla ilgili olarak da şunları söyledi:
''Bu zamanda 4 gollü galibiyet, hem 'Fenerbahçe gol atamıyor, zor kazanıyor' denilen bir süreçte hem de bu kadar üstümüze gelinen bir süreçte, maçtan bir gün önce yapılan açıklamalara rağmen sahaya çıkıp mücadele veren bütün arkadaşlarımızı, taraftarımızı tebrik ediyorum. Elimizden geldiği kadar yapılan açıklamalara ve söylemlere sahadaki duruşumuzla cevap vermeye çalışıyoruz.''

"MASA BAŞI.."
Volkan'ın Ajansspor tarafından derlenen açıklamaları şöyle;

“Zor zor zor .. Yine bir şeyler çıkıyor, kararlar alınıyor.. Genellikle de bizim maçlardan bir gün öncesine denk geliyor. Ben yine bir şeyler söylemek istiyorum, belki sivrildim bu konuda konularak ama konuşmak ihtiyacı duyuyorum. Geçen seneki mücadelemizi, kazandığımız 82 puanı kimse göz ardı edemez. Şimdi masa başında bazı kararlar alınıyor, bazı söylemler var. Biz futbolcular oalrak çok üzülüyoruz. Geçen sene şampiyonluğun ne kadar zorluklarla alındığını biz çok iyi biliyoruz. Şampiyonluğumuzun sonuna kadar hak ettik. Şimdi bunu masa başında almak isteyenlere de, aldığımız puanlarla karşılık vermek istiyoruz. Biz futbolcular olarak bunu yapabiliyoruz, elimizden bu geliyor, keşke daha fazlası gelebilse.. Adalet bunun kararını en iyi şekilde verecektir. Futbolcular olarak çok üzülüyoruz. Geçen sene saha içinde oynanan oyuna karşılık bugün masa başında kararlar alınıyor, puan silinmesi konuşuluyor.. Geçen seneki yarım puanın bile nasıl kazandığımızı biz çok iyi biliyoruz, puan silinmesinden bahsediliyor. Eğer suçluysak bizi düşürsünler, biz gururla bir alt kümede oynar yine Fenerbahçe’yi hak ettiği yerlere getiririz.. Çok tepki vermek istiyorum, haykırmak istiyorum. Çünkü şampiyonlukta neler yaşadığımız, bilhassa kalede neler yaşadığımı çok iyi biliyorum. Kimse şampiyonluğumuza göz dikmesin, şampiyonluk bizim anamızın hakkı kadar helaldir”..

“Güzel bir galibiyet oldu 4 gol attık, gol atamıyor denilen Fenerbahçe’nin 4 gol bulması moral anlamında iyi oldu. Kazanmak güzeli 4 gol atmak güzel, gol yememek güzel.. Pozisyon da vermedik, iyi mücadele ettik. Taraftarımız iyiydi, takım arkadaşlarım iyiydi, hepsini kutluyorum.”

Basın toplantısı
Volkan, basın toplantısında ise Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in kupayı istedikleri yönündeki açıklamalarıyla ilgili soru üzerine Volkan, şunları söyledi:
''Tabii ki onlar da istiyordu, mücadele etti ama şampiyon olan bizdik. Artık geçen sezon bitti. Geçen sezonun fazla altını karıştırmasınlar. 'Puan silinecek' diyorlar kimsenin sesi çıkmıyor ama Fenerbahçe Kulübü kalkıyor, 'bizi düşürsünler' diyor. Ben de söylüyorum. Eğer puan silecekseniz silmeyin, biz bir şey yaptıysak yaptık, bizi düşürerek bize karşılık verin. Biz bunu istiyoruz. Bizden puan silemezsiniz. Çünkü aldığımız yarım puanın bile ne kadar değerli olduğunu geçen sezondan biliyorum. Kendilerinin gözlemledikleri kadarıyla bir suçumuz bir günahımız varsa, bizi düşürsünler. Fenerbahçe camiası olarak bunu istiyoruz. Sayın yöneticilerimiz gerekli açıklamayı yaptılar. Futbolcular adına, hocamla da konuşarak böyle bir açıklama yapmaya gerek duydum.''

Geçen sezondaki şampiyonluğu nasıl bir zorlukla kazandıklarını çok iyi bildiklerini anlatan Volkan, saha içinde verdikleri mücadelenin masa başında alınan kararlarla değiştirilmeye çalışıldığını savunarak, ''Sezon sonu şöyle olacak, bunlar gelişecek' gibi açıklamalar bizi yaralıyor. Bir puan, yarım puan bile silindiği taktirde çok zorumuza gidecek. Yarım puan bile bizim için çok değerli. Aptal bir insan değilim. Neler yaşadığımızı biliyorum. Bilmesem bu kadar haykırmam. Biz geçen seneki şampiyonluğumuzun arkasındayız. Kimse bu şampiyonluğu ve puanları bizden alamaz. Geçen yılki şampiyonluğumuz anamızın ak sütü kadar helaldir. Bunu da herkes bilsin'' şeklinde konuştu.

Volkan Demirel maçla ilgili olarak da şunları söyledi:
''Bu zamanda 4 gollü galibiyet, hem 'Fenerbahçe gol atamıyor, zor kazanıyor' denilen bir süreçte hem de bu kadar üstümüze gelinen bir süreçte, maçtan bir gün önce yapılan açıklamalara rağmen sahaya çıkıp mücadele veren bütün arkadaşlarımızı, taraftarımızı tebrik ediyorum. Elimizden geldiği kadar yapılan açıklamalara ve söylemlere sahadaki duruşumuzla cevap

Geri