Timsah tepe takla!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ali reis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
5
EXE RANK

ali reis

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.karnot.com
ali reis
613543_detay.jpg

Kadrosuna sezonun 2. yarısında kattığı flaş isimlerle dikkat çeken Timsahlar, ikinci yarının en az gol atan takımlarından biri oldu ve aldığı olumsuz sonuçlarla da şampiyonluktan epeyce uzaklaştı.

Şampiyonlar Ligi şansını da zora sokan Bursaspor, Kenny Miller ve Altidore’u transfer etmesine rağmen rakip fileleri 10 kez havalandırabildi. Son 3 maçından da 1 puanla ayrılan Yeşil-Beyazlılar, 9 beraberlikle Süper Toto Süper lig’
de Antalyaspor ile birlikte en çok berabere kalan takım ünvanını elde etti. Geçen sezon yakaladığı şampiyonlukta sadece 6 kez beraberlik elde eden Bursaspor’un bu tablosu düşüşün en büyük göstergesi olarak ortaya çıktı.

Öte yandan Ankaragücü maçında gördüğü sarı kart sonrası cezalı duruma düşen Bursaspor’un tecrübeli kaptanı Ömer Erdoğan, Fenerbahçe maçında oynayamayacak olmaktan ötürü büyük üzüntü yaşadığını belirtti. Fenerbahçe maçı hazırlıklarına verilen 2 gün iznin ardından başlayacaklarını belirten Ömer Erdoğan, “Birkaç haftadır kart sınırında oynuyordum bu maça denk geldi. Fenerbahçe maçında takımla birlikte olmak isterdim ama tribünden destekleyeceğim. Hakemi eleştirmek istemiyorum, Bizim görevimiz değil ancak çok küçük faulleri çalarak bize avantajlı pozisyonlarımızı kaybettirdi” diye konuştu.

Geri