The Best Player balyoz 2012 Kış fraglarım ^^

4
EXE RANK

~BaLyoZ*<CsEmeklisi>

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.facebook.com
~BaLyoZ*<CsEmeklisi>

google chromede geç açılabilir internet explorerden izleyebilirsiniz.
movie harici pos kasma

Gl başarılar kardeşim
birşey sormak istiyorum daha önce konu açmıştım mermi sekmemesi için felan bu moviedeki m4a1 kullandıgın gibi mermi seninki gibi gitmiyor bnmki :) netinden dolayımı anlamadım ama bnde böyle olsa keşke :) yardımcı olsan D:

Gl başarılar kardeşim
birşey sormak istiyorum daha önce konu açmıştım mermi sekmemesi için felan bu moviedeki m4a1 kullandıgın gibi mermi seninki gibi gitmiyor bnmki :) netinden dolayımı anlamadım ama bnde böyle olsa keşke :) yardımcı olsan D:

[quote="Dr[3]aMs |]Gl başarılar kardeşim
birşey sormak istiyorum daha önce konu açmıştım mermi sekmemesi için felan bu moviedeki m4a1 kullandıgın gibi mermi seninki gibi gitmiyor bnmki :) netinden dolayımı anlamadım ama bnde böyle olsa keşke :) yardımcı olsan D:[/QUOTE]

kardeşim steam kullandığımız için yani oyunun orjinal halini mermiler düz gidiyor internetine uygun ratelerle bunu dahada güçlendiriyorsun mermi ateş ettiğin yere gidiyor . eğer 1.6 oynuyorsan 25 tl verip oyunun orjinalini yani steam almanı tavsiye ederim . ping daha düşük . oyun daha canlı ve kaliteli , mermiler daha iyi gidiyor

kardeşim steam kullandığımız için yani oyunun orjinal halini mermiler düz gidiyor internetine uygun ratelerle bunu dahada güçlendiriyorsun mermi ateş ettiğin yere gidiyor . eğer 1.6 oynuyorsan 25 tl verip oyunun orjinalini yani steam almanı tavsiye ederim . ping daha düşük . oyun daha canlı ve kaliteli , mermiler daha iyi gidiyor

Teşekkürler. Nereden aldınız steamı bende düşünüyorumda aslında.
Ne yapmam gerek almam için. mesaj atarsanız iyi olur konu dışına kaçmasın :) pardon şmdiden.

[quote="Dr[3]aMs |]Teşekkürler. Nereden aldınız steamı bende düşünüyorumda aslında.
Ne yapmam gerek almam için. mesaj atarsanız iyi olur konu dışına kaçmasın :) pardon şmdiden.[/QUOTE]

satan sunucular var wasp mygamearea felan googleden arastırırsan bulursun

Geri