''tff'nin kurullarının kararları sorgulanacaktır''

10
EXE RANK

By.BuRkay

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.com
By.BuRkay
Futbol Federasyonu'nun kurullarının verdiği bütün kararları profesyonellere incelettiğini ve bu kararları kendi içlerinde tasnif ettirdiğini kaydeden Yıldırım, eski futbolcuları Aurelio konusunu gündeme getirerek, ''Bunun sonucunda karşıma son derece düşündürücü bir tablo ortaya çıkıyor. Bu tablo karşısında soruyorum: Mehmet Aurelio'ya kadar opsiyon düzenlemeleri geçerliydi de, bu dosya ile mi ilk kez opsiyon düzenlemeleri geçersiz sayıldı?'' dedi.

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun sözleşmeyi tescil edip sözleşmenin uzatıldığını FIFA'ya bildirdiğini anlatan Yıldırım, şöyle devam etti:

''Tahkim Kurulu aradan aylar geçtikten sonra neden bu tescil işlemine itibar etmedi? Neden ilk kez görüntü ile ceza alan futbolcu Fenerbahçeli? Neden görüntüden ceza alan futbolcuların yarıdan fazlası Fenerbahçelidir? Neden görüntüleri tespit edilen diğer takımların futbolcuları disiplin kuruluna dahi sevk edilmez? Neden sadece el ilanı dağıtıldı diye küfürden ceza kesilmez iken, sorumluları 52.000 kişi içinden kendilerine teslim edildiği halde, 9 kişinin yaptığı bir yanlıştan dolayı kulübümüze seyircisiz maç oynama cezası verilir? Neden benimle aynı içerikte konuşma yapan Sayın Haldun Üstünel disiplin kuruluna dahi sevk edilmedi? (Kaldı ki şahsen, Üstünel'in konuşmasına da aynen katılıyorum ki; sanırım TFF de bu konuşmanın içeriğine katıldığı için onu disiplin kuruluna dahi sevk etmedi). Kurul kararlarındaki bu değişkenliğin sebebi nedir? Bu değişkenliğe imza atanlardan hesap sorma yetkisinde olanlar neden hiç hesap sormazlar? Hiç mi yanlış yoktur? Hiç mi yanlış yapan cezalandırılmaz? Daha ligin başında cezalı oyuncu oynatan Antalyaspor PAF Takımı'nın durumunu rapor edilmesine rağmen ilgili evrakı en hafifinden masasında unutanlar ya da onların üstleri hakkında ne işlem yapılmıştır? Saha kapatma kararı verilmesi için, başına koskoca sandalye atılan malzemecinin ölmesi mi gerekir? Yaşanan bu olaylar bütünden ayıklandığında ve içinde kategorize edildiğinde doğaldır ki; TFF'nin kurullarının kararları sorgulanacaktır. Bu durum bizim değil farklı farklı kararlar alanların, uygulama yapanların sebep olduğu bir durumdur

Geri