17
EXE RANK
-k1nq`LioN*
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 15 Ocak 2010
- Mesajlar
- 17,143
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 32
Malzemeler (4 kişilik)
4 çorba kaşığı tel şehriye
1 limon
1 Yumurta akı
1 litre (5 bardak) su
Tuz
Yapılışı:
Suyu kaynatın. Tel şehriyeyi ve kaynayan suya atıp pişirin.
Bir kâsede bir limonun suyunu ve 1 yumurtanın akını iyice çırpın. Daha sonra kaynayan çorbanın içine yavaşça karıştırarak dökün. En son tuzu ilave edin. Çorbayı bir taşım kaynatın. Servis zamanında çorbanız koyulaşırsa çok az sıcak su ilave ederek ısıtabilirsiniz. Sıcak servis yapın.
4 çorba kaşığı tel şehriye
1 limon
1 Yumurta akı
1 litre (5 bardak) su
Tuz
Yapılışı:
Suyu kaynatın. Tel şehriyeyi ve kaynayan suya atıp pişirin.
Bir kâsede bir limonun suyunu ve 1 yumurtanın akını iyice çırpın. Daha sonra kaynayan çorbanın içine yavaşça karıştırarak dökün. En son tuzu ilave edin. Çorbayı bir taşım kaynatın. Servis zamanında çorbanız koyulaşırsa çok az sıcak su ilave ederek ısıtabilirsiniz. Sıcak servis yapın.