Teknik Servis Hizmetleri

`korkunc` `FENA`

Kullanıcı
Acemi üye 365-Gündür-Beraberiz! Çaylak Üye 5 Yıldır Beraberiz Bronz Üye 10 Yıldır Beraberiz Doğrulanmamış Hesap Silver Üye Gold Üye Platin Üye
10
Ticaret - 0%
0   0   0

Merhaba Netbilgini.com Üyeleri,

Bu bölümün amacı bozulan cihazlarınıza Profesyonel bilgiye sahip insanlar Uzaktan bağlanıp Yazılımsal Sorunlarda (Teamviwer,Logmein vb uygulamalar ile) cihazınızı en güvenli şekilde onaracaktır.Donanımsal Sorunlarda ise cihaz bize kargolanìp onarılıp geri size kargolanacak.

Notlar ;

* Ücrelet ilk 2 ay %50 indirimlidir
* Yönetici sıfatı taşımayan kişilerin verdiği hizmetlerden googleandroid.gen.tr sorumlu değildir.
* Teknik Servis hizmeti alan her üyemize ücretsiz özel üyelik verilecektir.
* Teknik Servis Hizmeti verecek olan kisiler sizin cihazınıza saatlerce baglı kalıp belki gunlerce ugrasacaktır bu yuzden fiyatlar cok cuzidir bunu göz önünde bulundurun.
* Android işletim sistemi hassas bir işletim sistemi olup yanlış işlemlerde cihazı bozabileceginizi unutmayın çok cuzi ücretler ile profesyonel kişilere yaptırmayı tercih edin.
* Teknik Servis Ekibine Katılmak isteyenler bana ulaşa bilir.
* Donanımsal Sorunlar için Ahmet Bey (ahmety) ile iletişime geçin.
* Donanımsal Sorunların çözümünde tüm sorumluluk Taner Küçükyılmaz Teknik Servis ve Tamir'e aittir.

Vericegimiz Destekler ;

* Sürüm Yükseltme (5 Dolar)
* CyanogenMod Yükleme (4 Dolar)
* Android Market Yükleme (4 Dolar)
* Tüm Rom - Root islemleri (5 Dolar)
* Uygulama & Oyun kurulumu ve sorun giderimi (1Dolar)
* Yedek parça temin etme ( Yurt Dışı için Parça fiyatına %8 Komisyon Yurt içi için %5 Komisyon)
* Dosya Kurtarma (2 Dolar)
* İşlemci Hızlandırma ve Pil ömrü uzatma (2 Dolar)
* Diger işlemler ( Yapılacak işleme göre )
* Donanımsal Sorunlar ( Yapılacak işleme göre)

Yazılımsal Sorunları Çözümünde Ödemeler paypal aracılıgı ile kredi kartı kullanılarak yapılabilir, Donanımsal Sorunların çözümlerinde ücretler havale,Kapıda ödeme veya paypal ile yapılabilir.Detay için iletişime geçin.