Tcs Clanı Gercek yüzü neymiş görün ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Z1rT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9
EXE RANK

Z1rT

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.net
Z1rT
Evet arkadaşlar az önce mac attık ilk yarı 10-2 yeniyoduk sonra bunlar pause etti küfür fln etmeye başladılar sonra adamın dediğine bakın ...

[IMG]http://img227.imageshack.us/img227/176/adszddr.png[/IMG]

Tcs clanı küfürden sonra dediği lafa bakarmısınız ?

ve hala bunlarla mac atanlara yazık diyorum.....

Lan sen Türkiye cumhuriyeti vatandaşı değilmisin git lan dağlara i.......e evlad

siyasi tavrını belirtmek suçmu demokratik bir ülkede yaşıyoruz. İsterse yaşasın ermeniler der düşünce özgürlügü var (:

Ben Türkiye cumhuriyeti vatandaşıyım ve bana böyle diyicek ve ben hiç birşey demicem öylemi ?
siyasi demokrasi kagıt üzerinden onlar bizim askerimizi mehmetçiğimizi öldürüyore buna göz yumama usta bunlarla realde görüşmek isterdim :@

Ben Türkiye cumhuriyeti vatandaşıyım ve bana böyle diyicek ve ben hiç birşey demicem öylemi ?
siyasi demokrasi kagıt üzerinden onlar bizim askerimizi mehmetçiğimizi öldürüyore buna göz yumama usta bunlarla realde görüşmek isterdim :@

katılıyorum kardeşim real de görüşmek lazım.

Böle AdamLarı .... :@

Lan boş boş knsmayn sikerm pkk nnda anasını sıkerm pkk larıda bana kürt demicektn olm gidin eLazıg cocuklarını buyuklerinize sorun amq malları bakn pkk cıkarmı cıkmazmı elazıgdan şimdi herkes yoL aLsnnn dıyer knşma ss lerini ndn almadn ? en basından knsmalarıda ?

Bana kÜrt lafini dersn bu lafta agzimdan cikar gİt bakalmm bana ddklerini erkek ol kÜrtlere sÖle bakaymm nolacam baŞkent bebelerİİİ ;)

İlk başta tc kimiği olan biriyle kürt diye alay etmek yakışıyor mu

yazıklar olsun provakatör serefsızler

Adam gibi konuşup, adam gibi tartışmayı öğrendiğinizde konu açılır !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri