19
EXE RANK
By BuRç-X #
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 22 Şub 2009
- Mesajlar
- 19,798
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 37
Açıklama
Tavuk göğsü bol suda haşlanır. Soğutulur. Parça parça doğranır. İçine haşlanmış yeşil mercimek, ince kıyılmış maydanoz, dereotu, taze soğan... Malzemeler
1 tavuk göğsü
1 su bardağı haşlanmış yeşil mercimek
yarım demet maydanoz
yarım demet dereotu
3 adet taze soğan
4 adet salatalık turşusu
1 çay bardağı haşlanmış mısır
1 salatalık
1 kahve fincanı tahin
tuz
kırmızı biber
3 kaşık çiçek yağı
Birkaç tane zeytin
1 çay bardağı limon suyu
Tarifi
Tavuk göğsü bol suda haşlanır. Soğutulur. Parça parça doğranır. İçine haşlanmış yeşil mercimek, ince kıyılmış maydanoz, dereotu, taze soğan, küp doğranmış salatalık turşusu, mısır ve tuz konulur, harmanlanır. Limon suyu, 1 kahve fincanı tahin ile çırpılır. İlave edilir ve karıştırılır. Çiçek yağı, kırmızı biberle ateşte haşlanır. Salatanın üzerine gezdirilir. Zeytinlerle süslenip servis edilir.
Tavuk göğsü bol suda haşlanır. Soğutulur. Parça parça doğranır. İçine haşlanmış yeşil mercimek, ince kıyılmış maydanoz, dereotu, taze soğan... Malzemeler
1 tavuk göğsü
1 su bardağı haşlanmış yeşil mercimek
yarım demet maydanoz
yarım demet dereotu
3 adet taze soğan
4 adet salatalık turşusu
1 çay bardağı haşlanmış mısır
1 salatalık
1 kahve fincanı tahin
tuz
kırmızı biber
3 kaşık çiçek yağı
Birkaç tane zeytin
1 çay bardağı limon suyu
Tarifi
Tavuk göğsü bol suda haşlanır. Soğutulur. Parça parça doğranır. İçine haşlanmış yeşil mercimek, ince kıyılmış maydanoz, dereotu, taze soğan, küp doğranmış salatalık turşusu, mısır ve tuz konulur, harmanlanır. Limon suyu, 1 kahve fincanı tahin ile çırpılır. İlave edilir ve karıştırılır. Çiçek yağı, kırmızı biberle ateşte haşlanır. Salatanın üzerine gezdirilir. Zeytinlerle süslenip servis edilir.