15
EXE RANK
-AUXERRE. `
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 1 Ara 2009
- Mesajlar
- 15,286
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 33
MalzemelerMutfak Zorluk 2Süre 40 dk.Kaç Kişilik 4Yöntem Yarım kilo taze fasulye
2 Adet tavuk göğüs bonfile
4 Yemek kaşığı margarin
2 Adet taze soğan
100 gr mantar
2 Adet sivri biber
2 Yemek kaşığı soya sosu
1 Yemek kaşığı süzme bal
Tuz, karabiber
Hazırlanışı
2 Adet tavuk göğüs bonfile
4 Yemek kaşığı margarin
2 Adet taze soğan
100 gr mantar
2 Adet sivri biber
2 Yemek kaşığı soya sosu
1 Yemek kaşığı süzme bal
Tuz, karabiber
Hazırlanışı
- Fasulyeleri ayıklayıp, yıkayın ve suyunu süzüp, 3 parçaya kesin.
- Taze soğanları ayıklayıp, yıkadıktan sonra ince ince kıyın.
- Biberleri temizleyip, iri doğrayın.
- Mantarları yıkayıp 4 parçaya bölün.
- Tavuk etlerini kuşbaşı şeklinde doğrayın.
- Margarini tencerede eritip taze soğan, sivribiber, mantar ve taze fasulyeler biraz diri kalacak şekilde pişirin.
- Soya sosunu ilave edip, yüksek ateşte 3-4 dakika sürekli karıştırarak sote edin.
- Tavuk eti, tuz, karabiber ve balı ilave edip 10 dakika daha karıştırarak pişirin.
- Sıcak olarak servis yapın.