Almeria
Kullanıcı











10
- Katılım
- 7 Kas 2009
- Mesajlar
- 17,322
- Tepkime puanı
- 0
- Yaş
- 30


Malzemeler
- 1 adet tavuk gögsü
- 7-8 dal taze soğan
- 5 adet çarliston biber
- 2 adet domates
- 1 bardak haşlanmış bezelye
- Tuz
- Limon
- Zeytinyağı
Süre:25 dk - 4 Kişilik
Yapılışı
Tavuk gögsü bir tencerede haşlayın ve soğuduktan sonra dikikleyin. Taze soğanlar arzunuza göre küçük yada büyük olarak doğrayın. Çarliston yada sivri biberleri doğrayın. Domatesler doğrayın. Bezelyeleri haşlayıp suyunu süzdükten sonra soğutun ve tüm malzemeleri karıştırın.
Önce tavuk göğsü, üzerine taze soğanlar, üzerine biberler ve en son olarak domatesler ilave edildikten sonra tuz, limon ve zeytinyağı gezdirildikten sonra çok hırpalamadan karıştırın ve servis yapın.
- 1 adet tavuk gögsü
- 7-8 dal taze soğan
- 5 adet çarliston biber
- 2 adet domates
- 1 bardak haşlanmış bezelye
- Tuz
- Limon
- Zeytinyağı
Süre:25 dk - 4 Kişilik
Yapılışı
Tavuk gögsü bir tencerede haşlayın ve soğuduktan sonra dikikleyin. Taze soğanlar arzunuza göre küçük yada büyük olarak doğrayın. Çarliston yada sivri biberleri doğrayın. Domatesler doğrayın. Bezelyeleri haşlayıp suyunu süzdükten sonra soğutun ve tüm malzemeleri karıştırın.
Önce tavuk göğsü, üzerine taze soğanlar, üzerine biberler ve en son olarak domatesler ilave edildikten sonra tuz, limon ve zeytinyağı gezdirildikten sonra çok hırpalamadan karıştırın ve servis yapın.
