19
EXE RANK
By BuRç-X #
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 22 Şub 2009
- Mesajlar
- 19,798
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 37
Açıklama
Marine sosu için tüm malzemeleri karıştırın. Etlerin her tarafını sosa batırdıktan sonra, birkaç saat dinlendirin. Etleri sosunda pembeleşene kadar soteleyin.
Malzemeler
2 adet yağsız kuşbaşı tavuk eti
2 adet rendelenmiş kereviz
3 diş dövülmüş sarımsak
1 çay bardağı kıyılmış ceviz
5-6 adet kornişon
7-8 adet yeşil zeytin
4 çorba kaşığı yoğurt
6 çorba kaşığı mayonez
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı tuz
Marine etmek için;
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1 di dövülmüş sarımsak
2-3 adet defne yaprağı
Pul biber
Karabiber
Tuz
Tarifi
Marine sosu için tüm malzemeleri karıştırın. Etlerin her tarafını sosa batırdıktan sonra, birkaç saat dinlendirin. Etleri sosunda pembeleşene kadar soteleyin. Kerevizi, çukur bir kapta kornişon ve yeşil zeytin hariç tüm malzemelerle beraber iyice karıştırın. Bu karışıma tavuk etlerini de ekleyin. Salatayı servis tabağına alın. Kornişon ve yeşil zeytinle süsleyerek servis yapın.
Marine sosu için tüm malzemeleri karıştırın. Etlerin her tarafını sosa batırdıktan sonra, birkaç saat dinlendirin. Etleri sosunda pembeleşene kadar soteleyin.
Malzemeler
2 adet yağsız kuşbaşı tavuk eti
2 adet rendelenmiş kereviz
3 diş dövülmüş sarımsak
1 çay bardağı kıyılmış ceviz
5-6 adet kornişon
7-8 adet yeşil zeytin
4 çorba kaşığı yoğurt
6 çorba kaşığı mayonez
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı tuz
Marine etmek için;
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1 di dövülmüş sarımsak
2-3 adet defne yaprağı
Pul biber
Karabiber
Tuz
Tarifi
Marine sosu için tüm malzemeleri karıştırın. Etlerin her tarafını sosa batırdıktan sonra, birkaç saat dinlendirin. Etleri sosunda pembeleşene kadar soteleyin. Kerevizi, çukur bir kapta kornişon ve yeşil zeytin hariç tüm malzemelerle beraber iyice karıştırın. Bu karışıma tavuk etlerini de ekleyin. Salatayı servis tabağına alın. Kornişon ve yeşil zeytinle süsleyerek servis yapın.