3
EXE RANK
`~DeathGate~`
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 23 Ağu 2012
- Mesajlar
- 3,549
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 31
[attachment=o3175]
Patatesleri kızgın yağda kızartın sonra süzgece çıkartıp fazla yağın akmasını sağlayın bir gazeteye unu ve yeteri kadar tuzu dökün ciğeride üstüne ekleyin gazeteyi katlayıp sağa sola sallayarak ciğeri iyice una bulayın.
Kızgın yağın içine karıştırdığınız baharatları ekleyin ciğeri de koyup kızartın süzgece alıp fazla yağını akıtın derin bir kapta ince doğranmış soğan ve maydanozu tuz ve isotla iyice ovun ciğeri ve patatesi de ekleyip iyice karıştırıp servis tabağına alın.
AFİYET OLSUN

- Yarım kilo tavuk ciğeri ( kuşbaşı doğranmış )
- 2 patates ( küp küp doğranmış )
- 2 adet kuru soğan ( ince ince doğranmış )
- Yeteri kadar maydanoz ( ince kıyılmış )
- 2 su bardağı un
- Tuz , isot
- Birer tatlı kaşığı kişniş, fesleğen, nane, kekik, pul biber, köfte baharatı ,reyhan baharatların hepsini bir tabakta karıştırın.
- Sıvı yağ

Patatesleri kızgın yağda kızartın sonra süzgece çıkartıp fazla yağın akmasını sağlayın bir gazeteye unu ve yeteri kadar tuzu dökün ciğeride üstüne ekleyin gazeteyi katlayıp sağa sola sallayarak ciğeri iyice una bulayın.
Kızgın yağın içine karıştırdığınız baharatları ekleyin ciğeri de koyup kızartın süzgece alıp fazla yağını akıtın derin bir kapta ince doğranmış soğan ve maydanozu tuz ve isotla iyice ovun ciğeri ve patatesi de ekleyip iyice karıştırıp servis tabağına alın.
AFİYET OLSUN
