-AUXERRE. `
Kullanıcı











15
EXE RANK
- Katılım
- 1 Ara 2009
- Mesajlar
- 15,286
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 33


500 g karides , 100 g taze zencefil , 2 adet taze soğan , 8 adet haşlanmış kestane , 2 yumurtanın beyazı , 2 tatlı kaşığı sherry , 25 g mısır nişastası , tuz. Tatlı , Ekşi Sos: 100 ml ananas suyu , 50 ml sirke , 55 ml ketçap , 25 g toz şeker
Zencefil, soğan, kestane ve karidesleri karıştırın ve sherry, yumurta akı ve mısır nişastası ile yaptığınız karışıma ekleyin. Tuzladıktan sonra ceviz büyüklüğünde toplar haline getirin Galeta ununa bulayıp, Azura'da kızgın yağda kızartın. İyice süzüldükten sonra servis yapın. Tatlı-Ekşi Sos: Tüm malzemeyi bir tencereye koyun ve kaynayana kadar karıştırın. Sıcak olarak servis yapın.
Zencefil, soğan, kestane ve karidesleri karıştırın ve sherry, yumurta akı ve mısır nişastası ile yaptığınız karışıma ekleyin. Tuzladıktan sonra ceviz büyüklüğünde toplar haline getirin Galeta ununa bulayıp, Azura'da kızgın yağda kızartın. İyice süzüldükten sonra servis yapın. Tatlı-Ekşi Sos: Tüm malzemeyi bir tencereye koyun ve kaynayana kadar karıştırın. Sıcak olarak servis yapın.
