Tahir Tekin Öztan'dan çağrı geldi!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan styla45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2
EXE RANK

styla45

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
styla45
Gaziantepspor Kulübü'nde bir dönem başkan adayı olan Gaziantepli işadamı Tahir Tekin Öztan, takımın geleceğini iyi görmediğini belirterek, ''Ellerimizi taşın altına koyalım diyor ve herkese gelin birlikte hareket edelim çağrısı yapıyorum'' dedi.

Öztan, yaptığı açıklamada, kentin Süper Lig'deki tek temsilcisinin bu gidişle küme düşürüleceğini, gönlünün buna razı olmayacağını söyledi. ''Herkes elele vermeli ve Gaziantepspor'un geleceğini kurtarmak için elini taşın altına koymalıdır'' diyen Öztan, ''Bu hareket için elimi taşın altına ilk olarak ben koyuyor ve 'Gaziantepspor'un geleceğini kurtaralım' diyorum. Bunu şimdi yapmazsak yarın çok geç olacaktır'' diye konuştu.

Çağrısına destek verilmesini isteyen Tahir Tekin Öztan, kentle barışık olmayan bir kulüp başkanının Gaziantepspor'u her geçen gün batağa sapladığını öne sürdü. Bu olumsuzluğun teknik kadroya ve futbolculara da yansıdığını savunan Öztan, lig ve kupada alınan kötü sonuçların Gaziantepspor'u maddi ve manevi büyük bir kayba uğrattığını söyledi. Öztan, ''Bunun hesabı sorulmalıdır. Bu kentte yaşayan ve Gaziantepspor'luyum diyen herkes takımına sahip çıkmalıdır. Yıllardır kulübü keyfi biçimde yönetenlere artık dur denilmesinin zamanı gelmiştir'' dedi.

Tahir Tekin Öztan, kendisi dahil spora yıllardır hizmet verenlerin kulübe üye yapılmadığından yakınarak, ''Gaziantepspor kimsenin babasının malı değildir. Üç kardeş oturmuşlar, kendi yöneticilerine bile saygıları olmadan, onları hiçe sayarak kararlar alıyorlar. Şehrimizin saygın isimlerini üyelikten çıkartıyorlar. Kulübün gelir giderleri konusunda kendi yöneticisine dahi bilgi vermiyorlar. Tüzük ve mali kongreleri gizlice yapıyorlar. Boş yere transferler yaparak kulübü borçlandırıyorlar'' iddialarında bulundu.

Şu anda şehrin takıma küsmüş durumda olduğunu savunan Öztan, ''Bu nedenle ben küsme yerine ellerimizi taşın altına koyalım diyor ve herkese gelin birlikte hareket edelim çağrısı yapıyorum. Gaziantepspor asla sahipsiz değildir. Kulüpten ellerini çeksinler. Ben, Gaziantepli olarak bu sorumluluğu taşıdığımın bilinmesini istiyorum'' dedi.

Geri