Taarabt, Italya Yolunda!

4
EXE RANK

~ k u k L a `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~ k u k L a `
adeltaarabt66.jpg

İngiltere'de QPR forması giyen, Faslı futbolcu Adel Taarabt, yaptığı açıklamada menajerinin transferi için İtalyan devi Milan ile görüşmelerde bulunduğunu söyledi.
İngiltere Premier League'de Queens Park Rangers'ta oynayan genç yıldız Adel Taarabt, menajerinin Milan ile transfer görüşmesinde bulunduğunu açıkladı.
Faslı oyuncu yaptığı açıklamada, Milan'a transferinin ona Real Madrid veya Barcelona'da oynama fırsatı yaratacağını söyledi.
La Gazzetta dello Sport'a konuşan 23 yaşındaki futbolcu, "Büyük İngiliz takımlarının tekliflerini sadece Milan bana transfer teklifi yaparsa reddederim. Menajerim Milan başkanı Adriano Galliani ile görüşüyor fakat benim durumum Robinho'nun gitmesine ve Pastore'nin transferine bağlı." dedi.
Taarabt açıklamasının devamında, "Milan bu sıralarada zor günlerden geçiyor ve üst sıralarda yer almıyor. Buna rağmen eğer Milan'a transfer olursam, Real Madrid veya Barcelona gibi harika takımların kapısı bana açılabilir." şeklinde konuştu.
Tottenham forması giyerken beraber oynadığı Kevin-Prince Boateng'in Milan'da başarılı olduğunu sölyeyen Taarabt, "Arkadaşım Boateng de Milan'da. Beraber Tottenham'dayken Prince sık sık yedek kalırdı ama şimdi oynuyor. Bu yüzden benim de şansım olduğunu düşünüyorum." dedi.

Geri