sXe Geçer Hızlı Silah Değiştirme Skini Tüm Silahlar İçin Dene Farkı Görüceksin!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yasar_95
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Farkı Gördünüzmü Nasıl ?

• Denedim ve Farkı gördüm :D

Oy: 85 57.0%
  • denemedim çok şey kaçırdım :(

Oy: 65 43.6%

• Kullanılan toplam oy
    149
2
EXE RANK

yasar_95

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
yasar_95
Arkadaşlar models klasörünün içindekileri cstrike/modelsin içine atın orjinal skinlerin yedeğini almanıza gerek yok çünkü çok beğeniceksiniz Başlıktada dediğim gibi tüm silahlarda beklemeden direk diğer silaha geçiyor DENE VE FARKI GÖR .!.!.!.

[B]Linki Görmek İçin [SIZE=6][COLOR=red]TEŞEKKÜR ET[/COLOR][/SIZE] Butonuna Basın[/B]

[size=large][B]Linki Görmek İçin [SIZE=6][COLOR=red]TEŞEKKÜR ET[/COLOR][/SIZE] Butonuna Basın[/B][/SIZE]

[size=large][B]Linki Görmek İçin [SIZE=6][COLOR=red]TEŞEKKÜR ET[/COLOR][/SIZE] Butonuna Basın[/B][/SIZE]

[B]Linki Görmek İçin [SIZE=6][COLOR=red]TEŞEKKÜR ET[/COLOR][/SIZE] Butonuna Basın[/B]

İndirip deneyipte yorum yapmayanın konsolu açılmasın :D

xd bakaLm kardes

Saol paylaşım için kardeşim

ty paylasım

Konu Kilit Sxe Log Hatası Veriyor..

bu models i fazla sevmıyorum normalı daha iyi

Skinler GünceL arkadaşlar

casper kardeşim iyi hoş diyosunda sxe not defteri hatası veriyor geçmiyor sxe'den bu verdiğin hızlı silah değiştirme dosyası

casper kardeşim iyi hoş diyosunda sxe not defteri hatası veriyor geçmiyor sxe'den bu verdiğin hızlı silah değiştirme dosyası
bende sorunsuz geçiyor kardesim sxe ni sil bastan yüklemeyi dene bide

tmm bidaha deneyim

EyvaLlah SaqoLasın kardesım Cok işime Yaradı dd.

Geri