sXe Compiler 2 Shareware Demo ( Wall'ın Kralı )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Gunshot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

Gunshot

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Gunshot
ohaa Nasıl Sallamış :D

denemeden yorum yapmayın plz yabancı siteden buldum bunu azcık emege saygınız olsun . teşekkürler

arkadaşlar şöyle söylim bu tam olarak aim ve wall programı ama demo versiyonu yani sadece aim ve wall açabiliosun tam sürüm istiosan her şeyi yapabilirsin dolaşırken bulmuştum

arkadaşlar şöyle söylim bu tam olarak aim ve wall programı ama demo versiyonu yani sadece aim ve wall açabiliosun tam sürüm istiosan her şeyi yapabilirsin dolaşırken bulmuştum

Peki sen kendin denedin mi ki burada NB üyelerini riske atıyorsun?

Trojene benzıyo ama Emin Değilim . Çalıştır diyemiyorum :)

Kardesım oLe bısı varsa Eger oyuna gırersın SSnı atarsın oke ındırmeyın arkadaslar !! benden solemesı : )

Ben indirdim virüstotalde tarattım . Kasperskyin buldugu virüs Trojan.Win32.Agent.wi . Konu kilit pls.

saqoL ama denemicem + ç0q saLLamısıN :)

bırakın su vallhack ıslerını kufur yemekden bıkmadınızmı

yaw virüsde virüs aman be naparsanız yapın çokta şeyimde ya alla alla adamlara bak ya bilader tara dioruz en kralından oke avast nod32 2010 güncellemeleri görmüo kasper hack programını w32 agent gördü die hemen telaşlandınız banane ulan indirmeyin alla alla sanki benim program de hadi ...

[quote="sky']bırakın su vallhack ıslerını kufur yemekden bıkmadınızmı[/QUOTE]

sence bıkmıs gibilermi ?

bşkası paylaşınca kasımpaşa biz paylaşınca karamustafapaşa .. siz biliyn ..

loader.exe fx7 fx8 Lerı paylasmıcam bence gerek yok .. anca ondan bundan blup koyarsınız :D:D qq

konu trojen üye banlandı kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri