1
EXE RANK
ATAvraT`
Fexe Kullanıcısı
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ SXe Wall Hack by ATAvraT $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
Kullanımı:
* Tüm dosyaları valve klasörüne çıkartın ve programı çalıştırın.
* [ Browse ] tuşuna basarak atavratwall.sys dosyasını seçin.
* [ Register Service ] tuşuna basın wall hazırlansın.
* [ Start Service ] tuşuna basın.
* Sxe'yi açın ve oyununuza girin.
Not: Tüm Sxe Sürümlerinde Çalışır.
Not2: SADECE CS 1.6 PATCH v26'larda ÇALIŞIR.
Not3: Bu zaten piyasada olan bi wallHack programının eksiklikleri giderilmiş versiyonudur.
ATAvraT tarafından sXe 8.2'ye uyarlanmıştır.
Link: http://www.upload.tc/download/4764/new8.2wall.rar.html
( Bu Sefer Konu Yoruma Açıktır. ) Denendi Çalışıyor. 8.1 loaderi fakat 8.2ye uyarladım.sXe yapımcısı bıraksın işi bence bir çok kişi kırmak için uğraşıyor
NOD32 ile taranmıştır.
Alternatif olarak virustotal taraması buyrun (geçenki programın aynısı ): Virustotal. MD5: 0f901322d1d2d834b44a9285b9b9e565 Hacktool.Rootkit Trojan.Rootkit.Gen Rootkit.18687
İsteyen indirir istemeyen indirmez. Bilgisayarınızda olaşacak sorunlardan ne ben nede netbilgini.net sitesi sorumlu değildir.
Sorunlarınızı bana özel mesaj olarak yollayabilirsiniz..
Kullanımı:
* Tüm dosyaları valve klasörüne çıkartın ve programı çalıştırın.
* [ Browse ] tuşuna basarak atavratwall.sys dosyasını seçin.
* [ Register Service ] tuşuna basın wall hazırlansın.
* [ Start Service ] tuşuna basın.
* Sxe'yi açın ve oyununuza girin.
Not: Tüm Sxe Sürümlerinde Çalışır.
Not2: SADECE CS 1.6 PATCH v26'larda ÇALIŞIR.
Not3: Bu zaten piyasada olan bi wallHack programının eksiklikleri giderilmiş versiyonudur.
ATAvraT tarafından sXe 8.2'ye uyarlanmıştır.
Link: http://www.upload.tc/download/4764/new8.2wall.rar.html
( Bu Sefer Konu Yoruma Açıktır. ) Denendi Çalışıyor. 8.1 loaderi fakat 8.2ye uyarladım.sXe yapımcısı bıraksın işi bence bir çok kişi kırmak için uğraşıyor

NOD32 ile taranmıştır.
Alternatif olarak virustotal taraması buyrun (geçenki programın aynısı ): Virustotal. MD5: 0f901322d1d2d834b44a9285b9b9e565 Hacktool.Rootkit Trojan.Rootkit.Gen Rootkit.18687
İsteyen indirir istemeyen indirmez. Bilgisayarınızda olaşacak sorunlardan ne ben nede netbilgini.net sitesi sorumlu değildir.
Sorunlarınızı bana özel mesaj olarak yollayabilirsiniz..