Sxe 8.2 Sxe Injected kapatilacak (Lütfen Konu Kilitlemeyin)

0
EXE RANK

qL.Sweety

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
qL.Sweety
ARKADAŞLAR SORUNU ÇÖZDÜM SİZDE VARSA EĞER HL.exe NİZİ DEĞİŞTİRİN Bİ KAÇKERE DEĞİŞTİRİN AMA HER HL EXE AYNI DEĞİLDİR

kardeşim deniyicem uğraştığın için sağol

Rica Ederim.... Düzelirse Yorum yaz :)

kArdesım Aynısı Bana oLdu KodLara bakıLırsa Senin PC'nde virüs wAr Format Attır Yada NOD32 Antivirüs Proqr***** Tarattır. Virüs ProqramLarı Farketmez Ornek oLarak Yazdım !

kanka valla virüs mirüs yok anti virüs kullanmam ben windows um orjinal güncellemeler temizler virüs olsada zaten msconfig den bakıyorum regedit kayıt anahtarcısından siliyorum :(

buqra kardeş olmadı sağol yinede

Arkadaşlar herşeyi yaptım olmadı gözünüzü seviyim bi yardım edin nod 32 le de tarattım :S olmuyo

hl.exe'nde sorun olduğu yazıyor rastgele çözümler üretmeyin orjinal bi hl.exe ile değştir

Sistemi Geri yukle bence ben oyle yapıyorum mesela kac gun once basladıysa bu hata bi once ki gune yukle
Baslat-Tum Programlar-Donatılar-Sistem Aracları-Sistemi Geri Yuklemeyi sec yukle

sağolun hl exe değişmek SORUNUMU ÇÖZDÜ

Lan allah canın almasın kapatıLcak deınce bnde sXe fuLL kapatıLcak anLadm :D

arkadasım hl.exe dosyasını istiosa hl yani halflife kurulu deildir sil baştan yükle düzelir

Bende böyle bi hata vermedi xp kullanıyorum genellikle, vistada ve windows 7 de bu hatayı alıyoruz konun çözümü yapılmıştır.
Kilitlıyorum

Eyw. saq0L buqRa :)

krdş msnden arkadaşından hle.xe alcaksın

Geri