sXe 7.8 1 Fix Wallhack,Anti Anti Wallhack Videolu Cektım İçeri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan frezbi01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

frezbi01

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
frezbi01
Admin konuyu silersen sevinirim bundan sonra size wall paylasırsam 2 olsun ..

Lanet olası bare alıntıdır de pislik

Demiş Zaten Doğru Konuş

paytak ben bu wallı sen bulmadan once buldum 150 post yaptım merak etme paylaşacaktım bı kac gun bekledım sen paylastın yemin ederim turklerden ilk ben ındırdım sabitlenirse sevirim

Türklerden ilk senmi indirdin şakamısın sen ben 1 aydır oynuyorum bu hile ile yayınlamadım ama Cocodrilo ve haXor ile temas sağla sxe çktığı andan itibaren yollarlar sana onlar bunu ilk çktığında saniyede kırdılar ama dün yayınladılar yine oyunlar ama bedava hileyi çünkü sitelerindeki paralı hileden para kazanmak için bu zamana kadar bedava yayınlamadılar yeteri miktarda para kazanınca dün aktif hale getirdiler salak salak konuşuyonuz ben indirdim ilk diye 150 postta artık istemiyor 55 pust yeteri gördü hem sen 150 postu nasıl kastın 7 posttan sonra 3 saat sonra tekrar atın diyor şimdi bunları burda yayınlıyonuz şerefsizlerde indiriyo serverlar hile doluyo bok var demi defult oynamak varken yayınlıyonuz burda ? bu kadar geniş kitlili bir platform ve illegal programlar yayınlanıyor burda ne kadar şerefsizce ve adice birşey yazık yha

adminler tarafından sabitlenirse sevirim video için ugraştım :D

inanmıyorsan frezbi01 die bak oraya 1 yıldır üyeyim kimi kandıracam

Türklerden ilk senmi indirdin şakamısın sen ben 1 aydır oynuyorum bu hile ile yayınlamadım ama Cocodrilo ve haXor ile temas sağla sxe çktığı andan itibaren yollarlar sana onlar bunu ilk çktığında saniyede kırdılar ama dün yayınladılar yine oyunlar ama bedava hileyi çünkü sitelerindeki paralı hileden para kazanmak için bu zamana kadar bedava yayınlamadılar yeteri miktarda para kazanınca dün aktif hale getirdiler salak salak konuşuyonuz ben indirdim ilk diye 150 postta artık istemiyor 55 pust yeteri gördü hem sen 150 postu nasıl kastın 7 posttan sonra 3 saat sonra tekrar atın diyor şimdi bunları burda yayınlıyonuz şerefsizlerde indiriyo serverlar hile doluyo bok var demi defult oynamak varken yayınlıyonuz burda ? bu kadar geniş kitlili bir platform ve illegal programlar yayınlanıyor burda ne kadar şerefsizce ve adice birşey yazık yha

Se ne kadar yalancı adamsın daha 3 gun once cıktı hile bu kadar yalan atma

frizbi benden once bulsaydın koyardın sende yalan atma haha

Aslında koymucaktım yemin ederim diyorum ya:S

yemin ederim sizle wall mall paylasılmaz konuyu siliyorum gidin nasıl adamsınız adam gibi adam yokki anca dalgacısınız adminlerle boylelerini niye banlamıyor anlamadım

paytak al senın olsun sanki wall'ı sen yaptın mutlu oldunmu

senın konunda doğru duzgun anlatım video yok biz video anlatım koyduk hemen alıntı die yazdık sizin dediğiniz laflarak bak türk degılmısınz aynısınz hepiniz

lan benim ağzımı açtırma bir wall bulmuşsun iyiki biyerin kalkmasın akıllı konuş TÜRK'ler hakkında sen gavursun heralde bilmiyorum gavursan gavurluğunu bil akıllı ol TÜRK'ler aklını almasın ona göre...

Kardesim Dalga mi Geciosun Sen.. !!! Wall fln Bahane Bu Laflar Ne ..?? Sen Kimsinde TURK lafina hakaret ediyon ...??
Akilli durun ... Gavurun wali icin birbirinize giriyosunuz ... Adamlar paralari goturuyolar .. Uyan artik .. Cok sey soylemek isterim de burda olmaz ..Yuz yuze gorussek ben diyeceklerimi bilirim ...de Nese bu arada diger arkadaslardan da ozur dilerim boyle bir konusma icin ..

haklsın kardes forumda bole geri zekalılar oldugu surece bu forum ayakta kalmaz paytak'mıs

Ya aBicim konuyu daha yeni gördüm bi koysan su hackı

Wallı İlk Ben Paylaştım diye için catlamasın frizbi her genc kızın basına gelir :D :D :D

byleR bu wall paytakın deıL bi site yenı sxe cıkıo dıe bedavaya verıodu o kapmıs bende koyabılırım , heM ebn deıL paytak deıLDe anlayan bırı koysun su konuyu! f5 FLLnN olmuo

Benim dien olmadı zaten sxe nin wallını ispanyol sitesi uretir her zaman

Geri